Početna / DOGAĐAJI / GRAD LESKOVAC: Za doček Nove godine koncert Željka Vasića, trubači, vatromet, roštilj, piće i nagradna lutrija
hotel bell

GRAD LESKOVAC: Za doček Nove godine koncert Željka Vasića, trubači, vatromet, roštilj, piće i nagradna lutrija

Grad Leskovac organizovaće i ove godine doček Nove godine na Širokoj čaršiji.

Leskovčani će Novu 2020. godinu dočekati uz koncert popularnog pevača Željka Vasića i trubače Isidora Bećirovića. U ponoć je planiran tradicionalni vatromet, a pre i posle ponoći pljeskavice i piće.

Najavljeno je da će po prvi put u Leskovcu biti organizovana nagradna lutrija u kojoj će moći da učestvuju svi prisutni, a prva nagrada je porodično letovanje u Grčkoj. Druga i treća nagrada su vikendi u Vrnjačkoj, odnosno Sokobanji, a četvrta nagrada je LED televizora ekrana 82 cm.

-Odluku da gospodin Vasić uvede Leskovac i Leskovčane u 2020. godinu smo doneli na osnovu interesovanja za ovog popularnog klupskog pevača koji je uvek rado slušan. Znamo da je gospodin Vasić prilikom gostovanja u našem gradu izazivao veliku pažnju i da se za njegove nastupe uvek tražila karta više. U duhu naše tradicije po kojoj ni jedno pravo slavlje ne može da prođe bez vatrometa i trubača, pa će se na bini naći i duvački orkestar „Isidor Bećirović – rekao je gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović na konferenciji za medije.

Na konferenciji za medije je saopšteno da će za koncert Željka Vasića Grad Leskovac izdvojiti 15.000 evra sa PDV-om, a da se sa 90% sigurnosti može najaviti i koncert Nataše Bekvalac za doček Srpske Nove godine, ali i da taj koncert sigurno neće građane Leskovca koštati više od dočeka 31. decembra.

Pogledaj takodje

Leskovčani odu u Niš u kupovinu a vrate se vakcinisani

Foto:facebook dragan asotirovski Za nekoliko dana u tržnim centrima širom Srbije vakcinisano je 6.000 ljudi, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *