Home / GRADOVI / Leskovac / Futsal reprezentacija Srbije sutra u Vranju dočekuje Severnu Makedonije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2022. godine
hotel bell

Futsal reprezentacija Srbije sutra u Vranju dočekuje Severnu Makedonije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2022. godine

Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković i gradski većnik Nenad Đorđević organizovali su prijem za selektora reprezentacije Srbije u futsalu Gorana Ivančića, njegovog pomoćnika Vojkana Vukomirovića, tim menadžera Igora Gačića, reprezentativce Stefana Aleksića i Nemanju Momčilovića, kao i predstavnika KMF Vranje, Dejana Đorđevića.

Povod za susret sa reprezentativcima je sutrašnja utakmica kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo u malom fudbalu 2022. godine, između Srbije i Severne Makedonije, koja će se odigrati u Sportskoj hali u Vranju.

U srdačnom i neposrednom susretu gradonačelnik Milenković upoznao je goste sa planovima gradskog rukovodstva, pre svega kada je razvoj sportske infrastrukture i samog sporta u pitanju. Takođe, on je podvukao i značaj razvoja Vranjske Banje u kojoj se uveliko radi i na proširenju kapaciteta i usluga koje ona može da pruži.

,,Vranjska Banja moći će da pruži idealne uslove sportistima, u pripremama i rehabilitaciji. Već je sklopljena franšiza sa jednom nemačkom medicinskom kućom, koja ima svoj protokol fizikalne medicine, odnosno rehabilitacije, pre svega za sportiste i postraumatska stanja“, naglasio je gradonačelnik Milenković.

Igor Gačić, tim menadžer nacionalnih Futsal selekcija, zahvalio se na gostoprimstvu i trudu koji je grad Vranje uložio kako bi se sutrašnja kvalifikaciona utakmica organizovala onako kako to trenutni uslovi zahtevaju.

Svi zajedno izrazili su žaljenje što će se zbog epidemijske situacije utakmica igrati bez publike, ali i nadu da uspeh neće izostati. Utakmica između reprezentacija Srbije i Severne Makedonije igra se sutra, 5. marta, u Sportskoj hali u Vranju od 18 sati , uz direktan prenos na televiziji Arena sport.

Check Also

Na gradskom trgu žurka za male maturante! Cvetanović poručio: Vredno radite, a mi ćemo obezbediti da vas sunce najlepše greje

Na gradskom trgu u Leskovcu, lokalna samouprava organizovala je žurku za male maturante a ovom …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.