Početna / DOGAĐAJI / Časovi stranih jezika za decu
hotel bell

Časovi stranih jezika za decu

Iako se sa stranim jezicima deca sreću već u najnižim razredima i usvajaju znanja primerena njihovom uzrastu, vrlo često se dešava da deca imaju problem sa usvajanjem tih znanja i da im ti predmeti stvaraju prilične poteškoće u učenju.

Nekada je u pitanju kratkoročni problem – trenutna nesigurnost u ono što je naučeno i manjak samopouzdanja zbog toga, a u nekim slučajevima se dešava da dete ne shvata lekcije ili ne može da isprati nastavu koju ima u školi.

U ovim slučajevima je potrebna pomoć osobe koja će razumeti u čemu je detetov problem i koja zna kako da na najlakši način taj problem reši.

Nastavnici u školama zbog velikog broja dece kojima predaju, nemaju mnogo vremena za rešavanje pojedinačnih problema deteta priikom učenja. Najbolje rešenje u tom slučaju je obratiti se osobi koja ima znanje i vreme da se posveti svakom detetu pojedinačno u vidu individualne nastave ili nastave u malim grupama. Akademija Oxford u Leskovcu Vam može omogućiti najbolje rešenje u tom slučaju za Vaše dete.

U našoj školi za osnovce deca mogu steći ili unaprediti znanje iz engleskog, nemačkog, francuskog, italijanskog ili drugih jezika koji se izučavaju u osnovnoj školi. Takođe postoji mogućnost nastave za decu za jezike koji se ne izučavaju u osnovnim školama.  

Znajući da je roditeljima veoma važno da njihova deca budu u skladu sa  nastavom i ubrzanim tempom života koji se danas svima nameće, Akademija Oxford u Leskovcu je organizovala kurseve stranih jezika za decu.

Vaše dete može pohađati nastavu u vidu individualne ili grupne nastave. Grupna nastava se odvija u malim grupama, tako da profesor postiže da se posveti svakom detetu i njegovom problemu sa gradivom u toku jednog školskog časa. Takođe je moguće organizovati individualni čas ili više njih u trajanju od 60 minuta za osnovce koji imaju problem sa savladavanjem gradiva za kontrolnu vežbu ili ispitivanje.

Nastava u Akademiji Oxford u Leskovcu se odvija u skladu sa merama zaštite od prenošenja virusa Covid 19 koje je propisala Vlada Republike Srbije.

Za sve informacije u vezi sa ovim časovima možete se obratiti našoj poslovnici u ulici Koste Stamenkovića br.2 u zgradi Doma sindikata u Leskovcu ili na broj telefona 069/10 20 584.

Očekujemo Vas!!!

/PROMO/

Pogledaj takodje

U leskovačkoj Covid bolnici od 70 pacijenata 54 na kiseoniku

U leskovačkoj Covid bolnici hospitalizovano je 70 osoba. U prethodna 24 časa bilo je 6 …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *