Početna / DOGAĐAJI / FAPOR od 12. do 16. novembra u ONLINE formatu
hotel bell

FAPOR od 12. do 16. novembra u ONLINE formatu

8. Festival amaterske pozorišne režije – FAPOR ove godine biće održan u periodu 12-16. novembar 2020., ovoga puta u ONLINE formatu na sajtu www.fapor.rs.

Zbog trenutne epidemiološke situacije, odluka da FAPOR ide ONLINE doneta je u dogovoru sa učesnicima ovogodišnjeg festivala.

Pokrovitelji festivala su grad Leskovac i Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije a ogranizator je Leskovački kulturni centar. Selektor festivala je Miodrag Dinulović, reditelj, a umetnički direktor Dejan Tončić glumac.

O nagradama na ovogodišnjem festivalu odlučivaće žiri u sastavu: Milica Milša, glumica Miki Damjanović, glumac i Ivan Zarić glumac.

Kompletan program možete pratiti na sajtu www.fapor.rs. Počasni gost ovogodišnjeg festivala je izvršni producent Beogradskog dramskog pozorišta a razgovor sa njim o pomenutom pozorištu takođe možete pogledati u okviru programa ferstivala. Leskovački kulturni centar i urednik scenskog programa kao i organizator FAPOR-a Darko Zloporubović veruju da ćemo se već sledeće godine vratiti na scenu i ponovo uživati u kvalitetnim predstavama. 

Pogledaj takodje

LETOVAĆEMO U „ATINI“: Leskovac do kraja juna dobija moderan Akva park (VIDEO/FOTO)

Radovi na izgradnji Akva parka na prostoru nekadašnjeg Motela Atina ušlu u završnu fazu, a …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *