Dvoje Leskovčana prebilo sugrađanina: Stavili ga u gepek odvezli na periferiju grada, gde ga krvnički tukli pa ga dovezli u grad i izbacili

Slide Background
Slide Background
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, intenzivnim operativnim radom, uhapsili su M. C. (1995) i N. J. (1995) iz Leskovca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela teška telesna povreda i nasilničko ponašanje.

Oni se sumnjiče da su 1. marta u Leskovcu, sa još dve osobe za kojima se intenzivno traga, jednom dvadesetsedmogodišnjaku zadali više udaraca, a zatim ga uvukli u vozilo i odvezli na periferiju grada.
Tamo su, kako se sumnja, nastavili da ga tuku, a potom ga vratili u grad i izbacili iz vozila.
Dvadesetsedmogodišnjak je sa teškim telesnim povredama zbrinut u Opštoj bolnici u Leskovcu. Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni nadležnom tužilaštvu u Leskovcu.

Javno tužilaštvo predložilo zadržavanje do 30 dana

Na okolnosti izvršenja krivičnih dela nasilničko ponašanje i teška telesna povreda, u Osnovnom javnom tužilaštvu u Leskovcu danas su saslušani N.J. (1995) i M.C. (1995), obojica iz Leskovca. Osumnjičeni su se u prisustvu branilaca branili ćutanjem, t.j. koristili su se zakonskim pravom da ne iznose odbranu. Nakon njihovog saslušanja, javni tužilac je predložio da se prema osumnjičenima odredi pritvor u trajanju do 30 dana, zbog postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, da će ometati dalji postupak uticanjem na nesaslušane saizvršioce i svedoka, kao i zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će ponoviti krivična dela. Predložena mera je od strane suda i određena, a u daljem toku postupka biće preduzete neophodne dokazne radnje u cilju donošenja odluke.

Check Also

Tanja Stanković hiljaditi davalac krvi ove godine u Leskovcu

Leskovački Crveni krst je i juče nastavio sa organizovanjem akcija dobrovoljnog davanja krvi. Iz ove …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *