Home / DRUŠTVO / Dveri će svoj budući socio-ekonomski program za izlazak iz krize, ponuditi lokalnoj samoupravi
hotel bell

Dveri će svoj budući socio-ekonomski program za izlazak iz krize, ponuditi lokalnoj samoupravi

Na današnjoj konferenciji za medije, Srpski pokret Dveri najavio izradu i promociju Socio-ekonomskog programa.

Predrag Mitrović, član IO Srpskog pokreta Dveri, izlaganje je fokusirao na, kako je rekao, najave prodaje Kosova od strane vladajuće garniture, potpunu inertnost građana i odsustvo želje da to spreče:

– Narod je učauren, ne uključuje se u aktivnosti koje ga se tiču. Seljaci su najamni radnici na sopstvenoj njivi, a radnici su postali robovi. Jug Srbije je jako slabo razvijen, dok nam se sa govornice Narodnog parlamenta prosipaju izmišljotine o dobrom životnom standardu. Ovakva situacija će rezultirati socio-ekonomskim posledicama, ali se bojim i onim, sa čim smo se suočavali pre 30-ak godina-građanskim ratom.

Garnitura na vlasti odlučuje o svemu, a svi koji misle ili rade drugačije, nemaju se čemu nadati, istakao je Mitrović:

– Na ivici smo egzistencije i nije čudo što jug Srbije ima demografsko pražnjenje. Sela su pusta i prazna, niko ne odgovara ni za šta. Ako nemate vezu, političku pripadnost ili novac, nemate pravo ni na šta u ovoj državi. Na ličnom sam se primeru uverio u to što tvrdim, ali me neće slomiti. Naprotiv, mislim da treba iskoristiti moje znanje, iskustvo i sposobnosti, i ne samo moje, već i mnogih drugih ljudi, čiji se glas ne može da čuje, jer su apolitični ili politički neistomišljenici.

Predrag Mitrović je najavio početak izrade, a potom i promociju Socio-ekonomskog programa Dveri, koji donosi rešenja za izlazak iz krize.

Check Also

„VUKOVI“ UBEDLJIVI U ZRENJANINU: Proleter – Dubočica 23:29

Rukometaši Dubočice 54 ubedljivo su večeras na gostovanju u Zrenjaninu pobedili domaći Proleter rezultatom 23:29 …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *