Home / DRUŠTVO / KK “Play off“, rasadnik talenata već dve decenije, danas okuplja 150 talentovanih dečaka
hotel bell

KK “Play off“, rasadnik talenata već dve decenije, danas okuplja 150 talentovanih dečaka

Značajan jubilej padao je prošle godine, ali je korona poremetila rad kluba i odložila proslavu. Zato su danas gradu, zaslužnim organizacijama i pojedincima podeljene zahvalnice, a igračima-medalje.

“Play off“ je već dve decenije pravi rasadnik talenata, jer se radi isključivo sa osnovnoškolcima. U njemu su prve košarkaške korake napravili mnogi dobri igrači, koji danas nastupaju širom Srbije.

– U klubu se trenutno radi sa 150 dečaka, a treneri posebno insistiraju na košarkaškoj obuci. Posvećeni su podsticanju razvoja igračkih sposobnosti, pravilnoj tehničkoj obučenosti, maksimalnom ispoljavanju talenta i ideja. Cilj im je da se svako dete razvije u zdravu, karakternu, nesebičnu ličnost i timskog igrača, reči su pomoćnice gradonačelnika Aleksandre Stojanović, na današnjoj proslavi jubileja.

Zahvalivši se roditeljima, što su poverenje ukazali “Play offu“, a lokalnoj samoupravi na podršci tokom svih prethodnih godina, Nikola Pavlović je obećao da će se i u budućnosti nastaviti sa kvalitetnim i savesnim radom, te najavio organizaciju međunarodnog turnira, koji je prošle godine, zbog korone izostao.

Check Also

Danas i sutra čišćenje divlje deponije u Vinarcu

Vikend akcija čišćenja i uređenja ovog vikenda organizuje se u Vinarcu. Pored uklanjanja deponije, u …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *