Početna / GRADOVI / Leskovac / DAN OTVORENIH VRATA: Više od 60 građana na prijemu kod gradonačelnika Leskovca
hotel bell

DAN OTVORENIH VRATA: Više od 60 građana na prijemu kod gradonačelnika Leskovca

Više od 60 građana zatražilo je danas razgovor sa gradonačelnka Leskovca dr Gorana Cvetanovića u tradicionalnom „Danu otvorenih vrata“.

I ovoga puta dominatna tema bilo je zapošljavanje, ali i komunalni problemu, uključujući i imovinsko – pravne odnose.

-Na nama je da pokušamo da nađemo adekvatna rešenja za probleme koje nam iznesu građani. Ovakve akcije su još jedan u nizu pokušaja da zajedničkim delovanjem dođemo do efikasnih rešenja i time doprinesemo da naš grad bolje funkcioniše – rekao je Cvetanović zahvalivši prisutnim predstavnicima republičkih organa i preduzeća.

Gradonačelnik je podsetio na činejnicu da član Gradskog veća Vladimir Branković utorkom i četvrtkom prima građane i pokušava da reši njihove probleme.

-Zahtevi građana su dostupnost radnih mesta, koja je uvek manja od onih koji traže posao. Ulažemo velike napore da dovedemo inostrane kompanije, da domaće osnaćimo da prošire svoje kapacitete, da otvorimo još radnih mesta kako bismo stopu nezaposlenosti sveli na minimum. Bilo je zahteva za rešavanje imovinsko – pravnh odnosa, zahteva za socijalnom pomoći, dva zahteva za asfaltiranje ulica. Glas naroda je lokalnoj samoupravi izuzetno važan i on nam pokazuje realnu sliku našeg društva. Nije bilo zabranjenih tema, da iznese argumente a moj tim i ja ćemo dati sve od sebe da rešavamo te probleme – kazao je prvi čovek Leskovca.

Pogledaj takodje

Potvrđeno 85 novih slučajeva Korona virusa u Leskovcu, Vlasotincu, Lebanu i Bojniku

U prethodna 24 časa nastavljen je trend stabilizacije stanja ali i održavanja broja slučajeva na …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *