Home / DRUŠTVO / Cvetanović: Uskoro kompletna rekonstrukcija unutrašnjosti glavne zgrade leskovačke bolnice vredna 5,24 milijardi dinara
hotel bell

Cvetanović: Uskoro kompletna rekonstrukcija unutrašnjosti glavne zgrade leskovačke bolnice vredna 5,24 milijardi dinara

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović najavio je danas drugu fazu rekonstrukcije Opšte bolnice za šta će biti izdvojeno 5.240.000.000 dinara.

Posle završetka radova na rekonstrukciji fasade i zameni stolarije u vrednosti od 5 miliona evra na redu je kompletna rekonstrukcija unutrašnjosti zgrade i nabavka nove, savremene opreme.

– Očekuje nas i druga faza vredna 5 milijardi i 240 miliona dinara. Radovi će obuhvatiti kompletnu rekonstrukciju unutrašnjosti glavne zgrade i biće zamenjeno sve osim zidova, a uporedo će se obavljati i nabavka nove opreme. Podsetiću vas da projekat u iznosu od 52 miliona dinara za drugu fazu rekonstrukcije bolnice plaća grad Leskovac. Pored druge faze u isto vreme će se sprovoditi i projekat rekonstrukcije objekta službe fizikalne medicine – rekao je gradonačelnik Goran Cvetanović i najavio da će tokom naredne nedelje će u Leskovac stići mobilni mamograf i dodao da će u zgradi bolnice osim zidova sve ostalo biti novo.

Check Also

U Orašju položeni venci povodom 80. godišnjice streljanja meštana ovog sela

Delegacije OO SUBNOR-a, OO Rezervnih vojnih starešina i predstavnici Udruženja potomaka ratnika 1912-1920.položili su vence …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *