Početna / DRUŠTVO / Bolji uslovi za korisnike Dnevnog boravka „Duga“
hotel bell

Bolji uslovi za korisnike Dnevnog boravka „Duga“

Udruženje za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama Leskovac privelo je kraju realizaciju programa,,Poboljšanje prostorno tehničkih uslova rada Dnevnog boravka za decu ,mlade i odrasle sa intelektualnim teškoćama „Duga“ Leskovac.

Projekat je realizovan uz partnerski odnos sa Gradom Leskovcem kroz apliciranje na Stalno otvorenom konkursu Ministarstva za rad,zapošljavanje,boračka i socijalna pitanja. Grad Leskovac je učestvovao kroz stolariju koja je skinuta sa zdravstvenog centra Leskovac i određivanjem stručnog lica za nadzor a Ministarstvo finansijskim sredstvima za izvodjenje radova na zameni stolarije i krečenja u ukupnom iznosu od 589.313,00 dinara.

„Na ovaj način stvoreni su bolji uslovi za život i rad naših korisnika. Ovom sanacijom dobili smo objekat koji ima povećanu energetsku efikasnost što će u buduće znatno doprineti finansijskoj uštedi, s obzirom da se trenutno grejemo na struju. Za sledeću godinu planiramo da apliciramo sa projektom za regulisanje grejanja, odnosno da sa struje pređemo na pelet – kazao je Dragan Nikolić, koordinator programa.

Realizaciju programskih aktivnosti Udruženja podržava Grad Leskovac i Savez za pomoć MNRL Srbije.

Pogledaj takodje

LESKOVČANI SLAVILI U DERBIJU SEZONE: Pobeda košarkaša Zdravlja za nastavak puta ka KLS

Košarkaši Zdravlja pobedili su večeras u Leskovcu ekipu beogradskog Slodesa rezultatom 86:84 (22:18, 25:22, 19:20, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *