Početna / Opštine / Bojnik / „BATUT“: U Jablaničkom okrugu obolelo 368 osoba, potvrđeno 57 novih slučajeva u Leskovcu, Bojniku, Vlasotincu i Lebanu
hotel bell

„BATUT“: U Jablaničkom okrugu obolelo 368 osoba, potvrđeno 57 novih slučajeva u Leskovcu, Bojniku, Vlasotincu i Lebanu

Prema podacima Instituta za javno zdravlje „Mlan Jovanović Batut“ u Jablaničkom okrugu je od početka epidemije potvrđeno 368 slučajeva Korona virusa.

U odnosu na podatke koje je juče saopštio Zavod za javno zdravlje Leskovac, broj obolelih povećan je za 58 osoba – sa 310 juče na 368 danas.

Od 57 novih slučajeva prema sajtu Covid 19, najviše novoobolelih registrovano je u Leskovcu 30, sledi Bojnik sa 12 (dupliran broj obolelih u odnosu na prethodne podatke), Vlasotince sa 9 (od toga je za 4 obolela podatke jutros izneo Opštinski štab Vlasotince) i Lebane sa 6 novih potvrđenih slučajeva. U odnosu na podatke ZZJZ Leskovac „nov“ je podatak i za Crnu Travu sa jednim obolelim, ali Institut „Batut“ jedan slučaj u Crnoj Travi vodi u svojoj evidenciji već desetak dana.

Prema podacima Instituta „Batut“ broj obolelih u Jabllaničkom okrugu je 368, a po lokalnim samoupravama to izgleda ovako:

  • Leskovac 235
  • Vlasotince 89
  • Bojnik 24
  • Lebane 15
  • Medveđa 4
  • Crna Trava 1

Pogledaj takodje

U leskovačkoj Covid bolnici od 70 pacijenata 54 na kiseoniku

U leskovačkoj Covid bolnici hospitalizovano je 70 osoba. U prethodna 24 časa bilo je 6 …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *