Home / DOGAĐAJI / AUDICIJA – Za film „Srpski Mančester“ traže se glumci iz Leskovca
hotel bell

AUDICIJA – Za film „Srpski Mančester“ traže se glumci iz Leskovca

Snimanje filma o Srpskom Mančesteru počinje sledećeg meseca, a danas je ekipa koja radi istoimeni projekat posetila Leskovac u potrazi za mladim glumcima sa našeg prostora.

Novinarima se ovom prilikom obratio izvršni producent Miša Mogorović, koji je istakao da jedan kraj i njegov duh najbolje mogu predstaviti njegovi žitellji.

„Za istoriju grada i za obnovu duha vremena potrebno je učešće velikog broja Leskovčana. Za ulogu Štiglančeta u ovom našem ostvarenju potreban nam je dečak od 10 do 14 godina i ovim putem molimo sve zainteresovane dečake da pošalju svoj kratki video od 1 minut na kontakt glumci@lefilm.rs. Ta uloga je ustvari jedna od najvažnijih pratećih uloga ovog projekta. Da bismo oživeli duh vremena bitni su nam ljudi a ko će bolje Leskovčane da glumi od samih Leskovčana. Ovo je film o vašem pradedovima, prababama i najveći deo filma i TV serije će se snimati u gradu Leskovcu, od objekata koji se nalaze u centru samog Leskovca pa do opština koje su u okolini kao što su Vučje, Grdelica, Strojkovce. Planiramo da idemo i na hidroelektranu i na razne prirodne lokacije, tako da mislim da ćemo se družiti jedan dugačak period – ističe Mogorivić.

Inače ovaj projekat još uvek nije dobio konačan naziv,a radni naslovi su Slavujevo doba, Zlatno doba, Bilo jednom u Srbiji, Srpski Mančester, te organizacija stoji otvorena za naziv Leskovac Srpski Mančester. Snimanje u Leskovcu počinje početkom avgusta, a po sadašnjoj proceni trajaće do oktobra.

Check Also

I Vranje prešlo prag od 50 odsto vakcinisanih

Vrbas, Dimitrovgrad i Vranje prešli su prag od 50 odsto vakcinisanog punoletnog stanovništva,kazala je danas …

One comment

  1. Hteo bih da glumim, kako i gde da dodjem na kasting?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *