Početna / DOGAĐAJI / „Aptiv“ obradovao učenike ŠOSO „11. oktobar“: SVE ŽELJE ispisane na papirnim zvezdicama ISPUNJENE
hotel bell

„Aptiv“ obradovao učenike ŠOSO „11. oktobar“: SVE ŽELJE ispisane na papirnim zvezdicama ISPUNJENE

Učenici škole ’’11. oktobar’’ su na papirnoj zvezdici, koju su za ovu priliku posebno napravili, ispisali jednu od svojih želja, odnosno šta bi voleli da dobiju u Novoj godini i umesto Deda mrazu, uputili Kompaniji Aptiv.

Sve su ispunjene, a danas su vredni pokloni i podeljeni.

Ovo nije prva saradnja Škosle za osnovno i srednje obrazovanbje ’’11. oktobar’’ i britanskog Aptiva, ali svakako jeste najneobičnija. Umesto unificiranih  novogodišnjih poklona, učenicima su stigli baš darovi koje su poželeli.

– Naši, sada već mogu reći, prijatelji iz Aptiva, predložili su da sva deca naprave paprirne zvezdice i na njima napišu šta bi želeli da dobiju u Novoj godini. Organizovali smo se i učenici su sa svojim nastavnicima upisali svoje želje na zvezdice i one su poslate kompaniji. Na opšte oduševljenje, sve su ispunjene i danas su ovi divni ljudi došli da nam uruče poklone. Beskrajno smo zahvalni svima koji su pričinili radost ovoj deci, a istovremeno i zadovoljstvo kolektivu, jer su nam zadovoljstvo i sreća učenika najvažniji, rekao je direktor Vladimir Randjelović.

Ivana Milošević  iz Kompanije ’’Aptiv’’ kaže da su zaposleni akciju pripremali sa velikim zadovoljstvom i veliki izazov da se izadje u susret svoj deci.

– Poželeli smo, za razliku od prošle godine, kada smo sami pravili pakete, da sada svako od njih dobije poklon koji je poželeo. Naše iskustvo od lane je predivno. Bili smo oduševljeni kako decom, tako i njihovim roditeljima, nastavnicima i svima koji rade u školi. Verujte mi, ove godine, moje kolege su, za manje od dva sata, zajedničkim angažovanjem, uspele da ispune sve želje sa zvezdica. Celu akciju su koordinirali menadžerka Jelena Jovanović i Džaman Kiran, predstavnik menadžmenta fabrike, koji su se maksimalno potrudili da ona uspe.

Iako su više puta istakli da su im najveći poklon oduševljena lica dece, ni predstavnici Kompanije Aptiv nisu otišli praznih ruku- uz zahvalnicu, dobili su i crtež Svetog Save, prethodno izabran na internom konkursu. On će, naglasili su, kao i darovi iz prethodnih godina, krasiti zidove neke od prostorija fabrike.

S. Ć.

Pogledaj takodje

Do sada u Leskovcu dato više od 25.000 vakcina, evo i kompletnih podataka o tome za koje su se vakcine Leskovčani opredelili

Na teritoriji Grada Leskovca ukupno je do sada dato 25.188 vakcina što govori o spremnosti …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *