Borba za Stefanovo zdravlje se nastavlja. Humanitarnoj akciji se priključuje sve više ljudi

Slide Background
Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Kompletnu današnju i sutrašnju zaradu, ”Rapid autoglas” iz Njegoševe ulice, donira porodici malog Stefana Ranđelovića, kome za lečenje u Turskoj treba još 2 miliona dinara.

Kiša i susnežica malo su pokvarile planove Radionice za zamenu autostakala ”Rapid autoglas” da, danas i sutra, uslugu pruže što većem broju sugrađana, što bi značilo i veći prihod, jer je kompletan iznos namenjen za nastavak lečenja Stefana Ranđelovića.

– Mnogi sugrađani su čuli za našu akciju, ali nam loše vreme ne ide na ruku. Ipak, za kratko vreme smo prikupili 10.000 dinara i to uglavnom od ljudi kojima nije ni trebala naša usluga, već su svratili samo da ostave novac. Odluka da se priključimo akciji doneta je ”u sekundi”, a podržali su je i Danijel i Miloš, momci koji rade u servisu. Oni su se, takođe, odrekli svog procenta, tako da svaki dinar koji zaradimo danas i sutra, ide porodici Ranđelović, kaže vlasnik Marko Nikolić.

Marko slučajno poznaje Stefanovog oca, ali to nije bio opredeljujući faktor za učešće u humanitarnoj akciji, kojoj se priključuje sve više ljudi.

-Nije prva, niti poslednja akcija u koju smo ušli celim srcem. Želimo da damo makar mali doprinos uspešnom lečenju našeg sugrađanina Stefana, jer smatramo da, kao i ostala deca, zaslužuje da odrasta zdrav, veseo i srećan. Svako od nas može bar trenutak svog vremena da potroši na razmišljanje o tome kako nemaju svi privilegiju bezbrižnog života. Sledeći korak je odluka da pomognemo, kako i koliko možemo. Žao mi je što ne postoji sistemska podrška države, ali se radujem što svuda ima dobrih i humanih ljudi.

Humanitarna akcija ”Rapid auto-glasa” traje danas i sutra, a servis za zamenu auto stakala se nalazi u Njegoševoj ulici 93, pored Kineske robne kuće ”Mašinoteks”.

Check Also

PU Leskovac: Krivične prijave protiv tri muškarca i žene zbog 108 kg rezanog duvana

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu podneće krivične prijave protiv trojice muškaraca starosti 60, 54 …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *