KMF Leskovac u višem rangu – gradonačelnik najavio podršku za nove uspehe

Slide Background
Slide Background
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović posetio je danas prepodne futsalere KMF Leskovac koji su osvajanjem 1. mesta u Trećoj izborili plasman u viši rang, u Futsal Drugu ligu Srbije.

Klub malog fudbala “Leskovac” je za 5 godina postojanja uspesima skrenuo pažnju na sebe i ovaj, sve popularniji sport. Za kratko vreme postali su jedan od miljenika ljubitelja sporta u Leskovcu, a sigurno je da će u novoj sezoni, u Futsal Drugoj ligi navijača na tribinama biti još više.

-Želja nam je da Leskovac kao nekada bude grad sporta, a uz resurse kojima raspolažemo i naše sportiste, na dobrom smo putu. Jedan od kubova koji nas je učinio ponosnim u prethodne dve nedelje je klub malog fudbala Leskovac koji se našao na prvom mestu treće Istok lige i nakon toga se plasirao u drugu republičku. Od srca im čestitam na tome i želim još više uspeha u daljem takmičenju. Savremeni sport predstavlja ogromno dostignuće modernog društva i važno društveno blago. Leskovac je uvek pratio trendove, i kada je sport u pitanju, zato je 2015. godine osnovan ovaj klub koji ima kontinuiranu podršku grada – rekao je gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović.

Trener KMF Leskovac Nenad Stojanović zahvalio je gradu i gradonačelniku na podršci i najavio planove za još veće uspehe u narednih nekoliko godina.

-Potrudili smo se da opravdamo poverenje koje uživamo u gradu Leskovcu u protekle četiri godine. Mnogo smo toga postigli, imamo dovoljno iskustva, uz neko pojačanje očekujemo da budemo u sredini tabele, Mi ćemo da se potrudimo da naš grad bude ponosan na sve naše igrače koji su iz Leskovca i okolnih mesta i nadamo se da će neki od njih zaigrati i za reprezentaciju – rekao je trener KMF Leskovac Nenad Stojanović.

Nikola Petrović, predsednik i igrač KMF Leskovac, je rekao da se sve odluke u klubu donose zajednički, zahvalio se Gradu i gradonačelniku na podršci i izdvojenim sredstvima.

-Hvala im što imaju sluha za sve što radimo. Mi se nadamo da ćemo da opravdamo očekivanja, da sledeće sezone budemo konkurentniji i da budemo pri vrhu tabele – istakao je Nikola Petrović.

Check Also

Leskovac bogatiji za pet dečaka u jednom danu

U porodilištu Opšte bolnice Leskovac u prethodna 24 časa rođeno je pet beba. Leskovac je …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *