Bolja Srbija predala listu sa 75 odborničkih kandidata, prvi na listi Oliver Antanasijević

Slide Background
Slide Background
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Predstavnici Bolje Srbije predali su danas listu odborničkih kandidata koju je svojim potpisima podržalo 2.368 birača.

U prisustvu manjeg broja novinara i TV ekipa nego što je to bio slučaj prilikom predaje prve 3 izborne liste, kompletnu dokumentaciju sa dosijeima 75 odborničkih kandidata predao je Oliver Antanasijević koji je i prvi na listi kandidata ove stranke.

-Koalicija Bolja Srbija – Zdrava Srbija nastupiće na narednim lokalnim izborima sa punom izbornom listom. Mi ćemo nastupiti pod sloganom “Zdravo da pobedi” i osnovni cilj naše kampanje će biti da dođemo do svih birača, da ih podsetimo da smo u protekle 4 godine bili sa njima i d aćemo i u naredne 4 godine biti sa njima i da pokušamo da naš grad, našu sredinu učinimo boljim, zdravijim i lepšim. Na našoj listi nalazi se 27 fakultetski obrazovanih kandidata, 18 poljoprivrednih proizvođača, 4 penzionera i to su generalne informacije o našoj listi. Zbog trenutne situacije vezano za zdravstveni sistem i širenja Korone virusa okupili smo se u simboličnom broju, sa samo desetak ljudi i zato ćemo sve aktivnosti zamrznuti dok sve ovo ne prođe – rekao je Oliver Antanasijević, predsednik Gradskog odbora Leskovac i zamenik predsednika Bolje Srbije.

Prvi na listi je Oliver Antanasijević, slede Dragan Savić, Ljiljana Božuta, Igor Đorđević, Suzana Mitrović, Jovan Stanković, Sonja Stojiljković …

Check Also

SVI PUNOLETNI GRAĐANI MOGU! Prijavite se ovde i osvojite vaučer za opremanje stana u iznosu od 10.000 EVRA!

Samo nekoliko klikova deli te od poklon vaučera! Želiš da opremiš stan? Iskoristi fenomenalnu akciju …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *