ZAVRŠAVA SE PODLOGA Uskoro veštačka trava na pomoćnom terenu Gradskog stadiona

Slide Background
Slide Background
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović obišao je danas radove na izgradnji terena sa veštačkom travom, prvog takvog terena u Leskovcu.

Investiciju vrednu 30 miliona dinara finansiraju Grad Leskovac sa 10 miliona, i Fudbalski savez Srbije i Ministarstvo omladine i sporta koji su obezbedili veštačku travu koja je već stigla u Srbiju iz Holandije.

-Do sada je urađen iskop, ugradnja drenažnih cevi, ugradnja betonskih ivičnjaka, tampon od tucanika i počeli radovi na postavljanju zaštitne mreže iza golova. Verujem da ćemo radove završiti do kraja meseca i da ćemo poboljšati uslove za treniranje fudbalskih klubova i škola koje će koristiti ovaj teren – rekao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

Prvi čovek Leskovca je podsetio na ulaganja grada u Fudbalski klub Dubočica koji je sada ostvario plasman u Srpsku lgiu Istok.

-Fudbalskom klubu Dubočica čestitam ulazak u viši rang takmičenja. U vreme prethodnog rukovodstva Fudbalski klub Dubočica je ugašen zbog velikih dugovnja. Onda je formiran Fudbalski klub Dubočica 1923 koji je takođe napravio ogromna dugovaranja i bio ugašen. Od 2014. godine dolaze novi ljudi, formira je Gradski fudbalski klub Dubočica i grad staje iza njega. Prvo su ušli u Nišku zonu, sada i u Srpsku ligu što znači da rukovodstvo postće solidne rezultate. Grad oko 3,8 miliona dinara ulaže u Fudbalski klub Dubočica godišnje i nastaviće sa takvim ulaganjima i ubuduće – poručio je gradonačelnik Goran Cvetanović.

Konferenciju za medije mogli ste da pratite UŽIVO na našoj Facebook stranici, a snimak možete pogledati na linku OVDE.

Check Also

Leskovac u jednom danu bogatiji za jednu devojčicu i tri dečaka

U porodilištu Opšte bolnice Leskovac u prethodna 24 časa rođene su četiri bebe. Leskovac je …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *