Održan osamnaesti IPPON KUP u Leskovcu

Slide Background
Slide Background
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Danas je u hali Sportsko rekreativnog centra Dubočica održan osamnaesti međunarodni karate turnir „IPPON KUP“.
Učestvovalo je više od 40 ekipa, sa oko 700 karatista iz Bugarske, Makedonije, Srbije i Crne Gore.
Takmičari su nastupili u katama i borbama, u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji a  najuspešnijima su dodeljene diplome, medalje i pehari.

Ovogodišnji turnir otvorila je Brankica Stamenković, gradski većnik zadužen za obrazovanje, sport i omladinu, koja je u ime gradonačelnika, lokalne samouprave pozdravila domaćine ove međunarodne manifestacije, koja se već osamnaest godina održava u organizaciji kluba „IPPON“ a pod pokroviteljstvom grada.
„Svaka manifestacija koja traje dugi niz godina, a ova postaje punoletna, stvara bazu, ne samo sportskih rezultata i talenata, već gradi i prijatelje među takmičarima iz regiona. Dokaz za to je i više od 700 takmičara koji danas učestvuju.”
– Karate sport je veoma interaktivan, iziskuje samodiscipplinu, razvija koncentraciju i svest i bazira se na vrednostima kojima svi težimo-uzajamno poštovanje, iskrenost i pozitivno razmišljanje-poručila je Stamenkovićeva.

Predsednik i trener kluba „IPPON“ Milivoje Zlatković pozdravio je goste i uručio zahvalnice za uspešnu sradnju i doprinos u razvoju karate sporta i karate kluba „IPPON“ iz Leskovca gradonačelniku Leskovca, Goranu Cvetanoviću, gradskoj većnici Brankici Stamenković, Milošu Stevanoviću predstavniku Odeljenja za društvene delatnosti zaduženom za sport.

Check Also

Uhapšen osumnjičeni za nedozvoljeno nošenje oružja i pretnje u Leskovcu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su S. J. (1995) iz Prokuplja, zbog postojanja …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *