Prvačići kreću u prvu školsku godinu: Početak puta ka svetu znanja

Danas, 2. septembra, počinje nova školska godina, a za mnoge mališane to znači početak potpuno novog razdoblja u njihovim životima.

Ovi dani, a posebno današnji, ispunjeni su uzbuđenjem i emocijama, što možemo videti i na društvenim mrežama.

Facebook i Instagram preplavljeni su slikama ponosnih roditelja koji sa svojim prvačićima dele sreću i nadu za uspešno i srećno školovanje.

Roditelji prvaka su posebno uzbuđeni, jer ovaj trenutak označava ne samo novi početak za njihovu decu, već i za njih same. S jedne strane, radostan početak školovanja donosi novu fazu u kojoj će i roditelji i deca osetiti olakšanje i ponos. Zato danas, sa osmehom i toplinom, gledamo na sve te fotografije koje svedoče o važnosti ovog dana.

U osnovnoj školi “Josip Kostić” u Leskovcu , organizovan je svečani prijem za prvačiće, gde se direktor Milan Tončić obratio svim roditeljima i deci, poželevši im uspešno školovanje.

“Školu ne čine samo zidovi. Ona je mnogo više od toga – čine je đaci i nastavnici, a to je naše najveće bogatstvo. Moja poruka svima vama danas je da učestvujete u školovanju vaše dece, da zajedno sa nama pratite njihov napredak, da sarađujete sa nama, jer u nama imate prijatelje vaših porodica, jer to zaista i jesmo. Ovo će njima narednih osam godina biti druga kuća, i svi mi ćemo se potruditi da se ovde osećaju prijatno, lepo, prihvaćeno – poručio je Tončić.

Redakcija Dnevnika Juga upućuje svoju iskrenu čestitku svim prvačićima povodom početka školske godine. Želimo vam uspešno školovanje, puno novih prijateljstava i nezaboravnih trenutaka.

“Dragi prvaci, redakcija Dnevnika Juga vam želi uspešno školovanje! Putovanje od hiljadu milja počinje jednim korakom, a vi ste danas napravili svoj prvi korak, koji će vam otvoriti vrata ka svetu znanja i novih saznanja. Srećno!”

Check Also

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio povećanje penzija od 1. januara 2025. godine

Na sinoćnjem gostovanju na TV Pink, predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je da će od …