Preko pedeset izlagača na današnjoj manifestaciji “Izložba suvenira i turističkih publikacija”

Slide Background
Slide Background
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

U organizaciji TOL-a , danas se u Leskovcu održava 16. Izložba suvenira i turističkih publikacija, a svoje učešće na ovoj tradicionalnoj manifestaciji uželo je preko 50 učesnika (turističkih organizacija) iz čitave Srbije.

Ona je prilika da se promoviše kreativnost i da podstakne turističke poslenika da i na ovaj način ogromno bogatstvo koje se stvara i čuva u Srbiji predstavi, istakne i podeli potencijalnim turistima.

“Današnja izložba je prilika da se upoznamo sa turističkim potencijalom, lepotama i bogatstvima Srbije, koja i te kako ima čime da se ponosi. Leskovac, kao pravi turistički biser, ne zaostaje kada je turistički potencijal u pitanju. Od manifestacija nastalih u slavu naših brendova – leskovačkog roštilja, ajvara i sprže, od juče i ljutenice, preko zadivljujućih pejzaža pred kojima niko ne ostaje ravnodušan, grandioznih verskih i kulturnih spomenika, pa do kulturnih manifestacija kojima privlačimo publiku iz celog sveta, Leskovac je značajna destinacija na turističkoj mapi Srbije – kazala je danas prilikom otvaranja manifestacije predstavnica Grada , Aleksandra Pavlović.

Direktor TOL-a Nebojša Kocić pozdravio je sve prisutne i rekao da će se potruditi da se svi gosti osećaju prijatno u Leskovcu, da pamte ovaj dan, da dobiju nagrade koje su zaslužili, dodao da je preko 50 turističkih organizacija okupljeno u gradu Leskovcu i istakao da je posebno ponosan.

Pored promotivnog, ova Izložba je i takmičarskog karaktera, a nagrade će se dodeljivati u jedanaest kategorija i odnose se na suvenire i propagandne materijale sa kojima turistička organizacija na najbolji
način predstavlja svoju turističku destinaciju.

Check Also

Leskovac bogatiji za pet dečaka u jednom danu

U porodilištu Opšte bolnice Leskovac u prethodna 24 časa rođeno je pet beba. Leskovac je …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *