Restoran “Kod dva drugara” sveukupni pobednik takmičenje majstora roštilja MIODRAG GLIGORIJEVIĆ – DRAGI BURE

Tokom 33. “Roštiljijade” koja se održava od 21. do 27. avgusta 2023. godine  u okviru pratećih dešavanja organizovano je tradicionalno takmičenja majstora roštilja.

Takmičenje majstora roštilja, MIODRAG GLIGORIJEVIĆ – DRAGI BURE, 30. put za redom održano je u četvrtak, 24. avgusta 2023. godine u Trgovinsko-ugostiteljskoj školi Leskovac.

            S obzirom da je konkurencija bila izuzetno jaka, te da je prikazano izuzetno znanje i umeće, tročlani žiri (Slaviša Milošević– profesor kuvarstva Trgovinsko – ugostiteljske škole iz Leskovca, Zoran Todorović – profesor kuvarstva u penziji i Grozda Stojanović – profesor kuvarstva Trgovinsko – ugostiteljske škole iz Leskovca) je nakon bodovanja proglasio pobednike u pripremi i pečenju jela sa roštilja i to:

 U kategoriji pripreme ćevapa:

1. mesto – Ognjen Ivanović, restoran “Jedno mesto”, Leskovac

2. mesto – Bojan Cvetković, restoran “Kod dva drugara”, Leskovac

3. mesto – Srđan Blagojević, restoran “Novi Dukat”, Leskovac

        U kategoriji pripreme pljeskavice:

1. mesto – Dragiša Nikolić, restoran “Dinastija”, Bojnik

2. mesto – Srđan Blagojević, restoran “Novi Dukat”, Leskovac

            3. mesto – Bojan Cvetković, restoran “Kod dva drugara”, Leskovac 

U kategoriji pripreme jela po izboru:

1. mesto – Bojan Cvetković, restoran “Kod dva drugara”, Leskovac

2. mesto – Dragiša Nikolić, restoran “Dinastija”, Bojnik

3. mesto – Nikola Panić, restoran “Milutinović”, Knjaževac

Sveukupni pobednik takmičenja:

Bojan Cvetković, restoran “Kod dva drugara”, Leskovac

Pobednicima današnjeg takmičenja, nagrade će biti uručene tokom Takmičenja u pripremi najveće pljeskavice koje je zakazano za 24. avgust 2023. godine u 17,30 časova u etno kompleksu Šop – Đokić.

Check Also

Dubočici bod u duelu sa liderom, Leskovčani i dalje pretposlednji na tabeli

Fudbaleri Dubočice igrali su danas u Zaječaru svoj duel 16. kola Prve lige Srbije sa …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *