Leskovčanka Sandra Nikolić, kao reprezentativka Srbije, potvrdila kvalitet na turniru u Bahreinu

Slide Background
Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Dvadesetjednogodišnja Sandra Nikolić, članica je ”MMA animal tima” iz Leskovca i državne selekcije, a u rukama ima i titulu šampionke Balkana.

Upravo zato se i našla u sastavu reprezentacije, za nastup na Balkan Champions MMA Supercup, koji se ove godine održava u Bahreinu.

Prvi meč je Sandra izgubila, ali je zato u važnijem duelu, protiv Arabije, tehničkim nokautom u drugoj rundi, pobedila Randvu Abdelaziz.

Njen trener, Miloš Stojković, vrlo je ponosan na uspeh svoje pulenke:

– Sandra se, osvajanjem titule MMA šampionke Balkana, jednostavno nametnula selektoru. Ona je vredna, puno radi, poslušna je, disciplinovana i uporna. Kad imate takve osobine, uspeh ne može da izostane. Ima iskustva i moglo bise reći i da je ta činjenica uticala na pobedu.

”MMA animal tim” osnovan je 2014. godine i osim prvakinje Balkana, u svojim redovima ima šampiona države i Balkanskog poluostrva u muškoj konkurenciji. To je talentovani Jovan Pešić. On, Sandra i ostali mladi MMA borci iz Leskovca, bar jednom godišnje znanje i veštine demonstriraju na turniru u rodnom gradu. Klub i ove godine priprema sličan sportski spektakl, najavljuje trener Stojković.

Check Also

PU Leskovac: Krivične prijave protiv tri muškarca i žene zbog 108 kg rezanog duvana

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu podneće krivične prijave protiv trojice muškaraca starosti 60, 54 …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *