Sjajno je počelo: U Leskovcu, minut nakon ponoći, rođeni blizanci

Slide Background
Slide Background
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Dvadesetsedmogodišnja Milica Đurić iz Bratmilovca, minut posle ponoći, carskim rezom, na svet je donela dva zdrava i napredna dečaka

Porođaj je protekao u najboljem redu, a blizanci su na rođenju dobili najviše ocene:

– Stariji dečak je težak 2.950 grama, drugi je nešto lakši, što je i očekivano, ali su zdravi i bebe su dobro. U porodilištu je, nakon njihovog rođenja bilo kao u obdaništu, toliko su braća bila glasna. Carski rez je protekao dobro, iako su oba ploda bila postavljena karlično. Mlada majka se odlično oseća. Ovo je njoj drugi porođaj i kod kuće ima takođe dečaka. U porodilištu imamo još jednu trudnicu, ali sumnjam da će se poroditi do jutra. Uglavnom, odlično je počelo, ovi momci su simbol muške snage i nadam se da ćemo imati godinu bogatu decom, kaže doktor Dragan Krstić.

Srećni tata, Miodrag Đurić, zadovoljan je što se sve završilo kako valja:

– Naravno da smo znali da supruga nosi blizance, ali sam presrećan što nije bilo nikakvih problema i ponosan na svoja tri dečaka. Porodila se u 37-oj nedelji, baš kako je lekar predvideo. Nikada nismo posebno planirali broj dece i nisam siguran da ćemo se na ovom broju zaustaviti. Želim da svima godina bude uspešna, onako kako je meni počela.

Blizance rođeni u novogodišnjoj noći i još osam prvorođenih beba u 2022. godini, grad tradicionalno nagrađuje vaučerima od po 20 hiljada dinara.

Check Also

Obeležavanje Svetskog dana Crvenog krsta i Crvenog polumeseca: “Sačuvajmo humanost”

8. maja svake godine širom sveta obeležava se Svetski dan Crvenog krsta i Crvenog polumeseca, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *