Home / DOGAĐAJI / Žestoka prepiska Jelene Karleuše i Pokreta za Leskovac (18+)
hotel bell

Žestoka prepiska Jelene Karleuše i Pokreta za Leskovac (18+)

Foto: facebook JK

Nakon najave gradonačelnika Leskovca, da će 32. Roštiljijadu otvoriti Jelena Karleuša, svojim nastupom koji je vredan 20.000 evra, Pokret za Leskovac pokrenuo je inicijativu da Leskovčani sakupe novac da jelena ne održi koncert u Leskovcu.

„Pokrećemo akciju pronalaženja 20.000 Leskovčana koji su spremni da daju po jedan, dva, tri i više evra (do visine zvaničnog honorara za nastup, pa i više, ako je potrebno) kako bi sakupili dovoljno sredstava za honorar koji ćemo dotičnoj Divi ponuditi kako ne bi pevala u centru našeg grada – stoji u saopštenju ovog pokreta.

Na ovu inicijativu svoj odgovor je dala i sama pop pevačica Jelena Karleuša, na svom instagram storiju.

Check Also

IZAZOV: Kad mogu “stojadin“ do Turske i “fića“ do Halkidikija, što ne bi mogao TRAKTOR do Jadrana

Na put dug 280 kilometara, jedan Hrvat otisnuo se starim traktorom “IMT 558 Delux“, i …

One comment

  1. Ako budu Leskovčani odlučili da se,,banjaju,u banji ,,Govna,,u lekovitim govnima,molila bih adresu vlasnice Govana i banje ,,Govna,,da se u njenoj banji lekovitih govnjivih blata i srama,pošteno okupamo,kako bi joj onako Bezvrednoj i Nemoralnoj Preljubnici i neuspeloj estetkoj Nakazi,pokazali da i govna imaju neku vrednost u odnosu na Nju!!!!!!!!!Bestidnica,možda bi njoj ta lekovita govna pomogla da izleči umanjenu funkciju i kapacitet rada mozga,mada bi zasigurno,pošto je reč o unutrašnjem organu,morala da ta ista Govna,ne samo izgovara,već i da ih jede Prostakuša!!!!!!!Mada sumnjam da takvom Stvorenju mogu čak i plemenita Govna,naravno u poređenju sa njom, pomoći!!!!!!!

Оставите одговор