Željko Joksimović i Goca Tržan večeras pevaju na otvaranju novog ritejl parka

Austrijski IMMOFINANZ, vodeća kompanija za nekretnine, investiranje i razvoj u Centralnoj i Istočnoj Evropi  otvara danas u Nišu drugi  STOP.SHOP. ritejl park u Srbiji.

 

Prvi ritejl park ovog brenda je otvoren u Čačku u aprilu 2015. godine.  Svečanom otvaranju zakazanom za 17 časova, prisustvovaće Zoran Perišić, gradonačelnik Niša i Nikolas Fernandez de Retana (Nicolas Fernandez de Retana), direktor maloprodaje za Evropu  IMMOFINANZ-a.

„STOP.SHOP. je brend kompanije IMMOFINANZ za ritejl parkove u Centralnoj i Istočnoj Evropi, i predstavlja ključnu tačku našeg brzog širenja na tržištu. Ovo je 55. otvorena lokacija u ukupno sedam zemalja. Planiramo širenje našeg brenda u Srbiji u naredne tri do četiri godine kada ćemo, pored Čačka i Niša, izgraditi još osam do deset STOP.SHOP.-ova. Plan je da novu lokaciju otvorimo u Valjevu u avgustu 2016. godine”, objasnio je Nikolas Fernandez de Retana, direktor maloprodaje IMMOFINANZ-a.

STOP.SHOP. se nalazi u opštini Medijana i prostire se na 13.000 kvadratnih metara prodajnog prostora, sa obezbeđenih oko 300 parking mesta za posetioce, dok se do lokacije lako stiže automobilom i autobusom. Očekuje se da će ovaj ritejl park privući oko 380.000 stanovnika Nišavskog okruga. Među zakupcima lokala su inostrani i domaći brendovi kao što su IDEA, C&A, LC Waikiki, Deichmann, Takko, McDonald’s, Sport Vision, Planeta Sport, Lilly, Top Shop, Handy, Pertini toys, Planika, Laguna, Legend World Wide, N Sport, Shoestar, Tom Tailor…

„Uveren sam da će STOP.SHOP. ritejl park učiniti da ovaj deo Niša bude još atraktivniji za kupce. Stanovnicima i potrošačima ovog kraja STOP.SHOP. će ponuditi novo iskustvo kupovine po pristupačnim cenama, kako  proizvode domaćih tako i stranih modnih brendova na jednom mestu. Srećni smo zbog ove investicije koja je otvorila priliku za nova radna mesta i poboljšanje gradskih prihoda, roba i usluga”, izjavio je ovim povodom Zoran Perišić, gradonačelnik Niša.

Ceremoniju otvaranja STOP.SHOP.-a u Nišu će voditi čuveni niški voditelj Žika Promaja, kao i  glumac Andrija Milošević i poznata voditeljka Marija Kilibarda. U prvom delu programa AKUD SKC-a Niš zabavljaće svoje sugrađane uz specijalno pripremljen repertoar. Tokom popodnevnog dela programa nastupaće Nikola Demonja, muzičar i član benda Ane Štajdohar, i poznata pevačica Goca Tržan. Najmlađi posetioci će biti u prilici da se oprobaju u farbanju uskršnjih jaja na „Uskršnjem ostrvu“ i da se, uz kokice i razne slatkiše, druže sa iskusnim zabavljačima i animatorima koji će im oslikavati lica. Zvezda večeri će biti proslavljeni pevač, kompozitor i tekstopisac Željko Joksimović koji će svojim prepoznatljivim i neprikosnovenim šarmom zabavljati goste u završnom delu programa.

Fleksibilni koncept STOP.SHOP. brenda se zasniva na regionalnim ritejl centrima koji se prostiru na lokacijama naseljenim sa 30.000 do 150.000 stanovnika. Ovi maloprodajni ritejl parkovi obuhvataju od 2.500 do 15.000 kvadratnih metara prostora za izdavanje, nude atraktivnu mešavinu domaćih i stranih brendova i pružaju veliki broj parking mesta, a do njih se lako dolazi linijama javnog prevoza. Sa novom lokacijom u Nišu, portfolio STOP.SHOP. IMMOFINANZ-a obuhvata 55. lokacija u sedam zemalja (Austrija, Mađarska, Slovačka, Češka, Slovenija, Poljska i Srbija).

Nastup Goce Tržan počinje u 18:30, dok će Željko Joksimović nastupiti u 20:00.

FOTOGRAFIJA: www.zeljkojoksimovic.rs (zvanična prezentacija Željka Joksimovića)

Check Also

Počela isplata redovne novčane naknade nezaposlenima za april

Exif_JPEG_420 Danas je počela isplata redovne novčane naknade nezaposlenim licima za april 2024. godine. “Nacionalna …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *