Djurović: Očekujemo bolji rezultat nego pre četiri godine

Predsednik Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije mr Aleksandar Djurović održao je završnu konferenciju za medije.

Predsednik leskovačkih socijalista je istakao zadovoljstvo završnom konvencijom koalcije koja je održana u Leskovcu i istakao da očekuje bolji izborni rezultat nego 2012. godine.

– Brojem prisutnih smo zadovoljni, nije ni bilo potrebe za većom posetom, jer je i ovaj broj zadovoljavajući. Po procenama policije je bilo oko 4.500 ljudi. Pričalo se da je došlo 40 autobusa sa strane, što nije tačno. Bilo je 11 autobusa i to su bili gosti iz naše partije i koalicije, jer se radilo o završnom mitingu za čitavu Srbiju. Ostali autobusi su bili angažovani da dovezu ljude iz naše opštine, jer je nezgodno da ih teramo da dolaze svojim prevozom. Očekujemo da poboljšamo rezultat u odnosu na 2012., kada smo imali 15%, sada verujemo da možemo da dostignemo i 20%. – rekao je Aleksandar Djurović na konferenciji za medije Gradskog odbora Sosijalističke partije Srbije u Leskovcu.

Govoreći o listi kandidat, predsednik leskovačkih socijalista je kazao da da odbornička lista SPS ima i dva kandidata romske nacionalnosti, od kojih će Igor Jakupović sigurno biti odbornik. On je dodao da očekuje da će u lokalni parlament, pored SPS-a, sigurno ući i odbornici SNS-a, Jedinstvene Srbije, Demokratske stranke, Socijaldemokratske stranke i Nove Srbije.

– Što veći broj partija imamo biće bolje za grad. Ukoliko nemamo dobru i konstruktivnu opoziciju neće nikome biti dobro, a ni sama vlast neće u tom slučaju dugo opstati – rekao je na završnoj konferenciji za medije predsedik GrO SPS u Leskovcu Aleksandar Djurović.

S.P,

Check Also

Malena Una pomaže svojoj mami da što pre ozdravi: Veliki odziv Leskovčana za pomoć Mariji Petronijević i danas

Juče kao i danas u Leskovcu je održana akcija davanja uzoraka krvi za Mariju Petronijević, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *