Home / DRUŠTVO / Zbog oštećenja cevi na vodozahvatu Vlasotince bez vode, obezbeđene cisterne za snabdevanje građana
hotel bell

Zbog oštećenja cevi na vodozahvatu Vlasotince bez vode, obezbeđene cisterne za snabdevanje građana

Žitelji Vlasotinca i okoline i dalje su bez vode. Ovoga puta nije u pitanju samo mutnoća reke, već i oštećenje vodozahvata na reci Vlasini kod sela Boljara i cevovoda sirove vode, preko puta groblja u Boljaru. Oštećena je cev dužine između 50 i 60 m.

-Nabavljena je nova cev i imi ćemo ostati na terenu sve dok ne završimo posao zamene. Velika voda je ogolila cevi i stalno obilazimo teren i proveravamo nema li novih oštećenja. Ako sve bude isšlo po planu građani bi sutra ujtru trebalo da dobiju vodu – kaže direktor JKP Vodovod Zvonko Ilić.

Snabdevanje stanovništva vodom za piće će se vršiti iz cisterni. Cisterna broj 1 kretaće se od 11 do 15 satitrasom Konopnička, Stevana Jakovljevića, Drvarska, Maksima Gorkog, Milentija Popovića, Vlasinska, Dimitrija Tucovića, Mije Milenkovića, Lomica, Šišava, 22 divizije, Miloša Obilića, Branislava Nušića, Manastirište i Boljare. Kontakt telefon vozača cisterne je 062/1907425.

Cisterna broj 2 će, takođe od 11 do 15 sati, ići trasom Industrijska zona,29.novembara,Dušanova,Nemanjina,Dimitrija Stojanovića,Vuka Karadžića,Svetozara Markovića,    Miloša Dimanića,Milorada Veličkovića,Aleksandra Puškina,Radnička,Orašje i Kukavica. Kontakt telefonvozača druge cisterne je 062/8148866. U JKP Vodovod apeluju na potrošače da ne stvaraju veće zalihe vode jer će se tokom dana povećati broj cisterni.

Check Also

Besplatni seminar samoodbrane za žene u nedelju 5. decembra u Leskovcu

U nedelju. 5. decembra od 12 časova,  Ninđucu klub Buđinkan Leskovac organizuje besplatni seminar samoodbrane …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *