Home / DOGAĐAJI / Zavšeno polaganje male mature: Leskovačanima danas najteža istorija, matematika juče takođe pravila problem
hotel bell

Zavšeno polaganje male mature: Leskovačanima danas najteža istorija, matematika juče takođe pravila problem

Danas su leskovački osnovci polagali kombinovani test, kojim je završeno polaganje male mature.

Istorija je danas pravila glavobolje osmacima, a Andrijana Stanojević učenica OŠ „Milutin Smiljković“ iz Vinarca koja je danas polagala u hali „Partizan“ potvrdila nam je taj utisak.

„Današnje polaganje je bilo lakše nego juče, ali nam je istorija predstavljala problem,jer su pitnja bila čudno formulisana. Juče smo polagali matematiku koja je takođe bila teška. Nastavnici iz naše škole su puno radili sa nama pred ovaj ispit tako da se nadam da ćemo svi upisati željene škole. Ja bih sebe i svoje znanje ocenila ocenom osam – kazala je Andrijana Stanojević.

Đak generacije Emilija Radosavljević, iz OŠ „Milutin Smiljković“ ističe da test i nije bio toliko težak,a ali da je panika i nervoza postojala.

„Ovo je jedno lepo iskustvo kad izađeš na polaganje van svoje škole. Meni je juče matematika predstavljala problem, dok mi je kombinovani bio najlakši – rekla je Emilija Radosavljević.

Check Also

Proslavljamo jesenji Krstovdan: Danas se ostvaruju sve želje

Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici proslavljaju danas 27. septembra jesenji Krstovdan, dan kada je …

Оставите одговор