Home / HRONIKA / Porodica supruga Biljane S. na dan njene sahrane saznala da je u kući zabetonirano telo za koje se veruje da je njen muž i njihov rođak Ivan S.
hotel bell

Porodica supruga Biljane S. na dan njene sahrane saznala da je u kući zabetonirano telo za koje se veruje da je njen muž i njihov rođak Ivan S.

U kući u Velikom Trnjanu kojoj je pronađeno beživotno telo Biljane S. pronađen je još jedan leš i to zaliven u betonu.

Kako nezvanično saznajemo, veruje se da je to leš njenog supruga Ivana S. za kojeg je pokojna Biljana tvrdila da se odselio u Rusiju i tamo započeo novi život. U toku je obdukcija i još uvek nije zvanično saopšteno da li je Ivan umro nasilnom smrću.

Jedan od rođana izjavio je za Novosti da je odmah posle sahrane policija došla u kuću i naložila svima da napuste objekat i da je nakon toga otkriveno telo Ivana S.

Tragičnu dimenziju čitavom događaju daje i umrlica Biljane S. na kojoj je među ožalošđenima i njen suprug Ivan S.

Rođaci Ivana S, veruju da je o telu njihovog rođaka policiju obavestio navodni ljubavnik Biljane S. za kojeg tvrde da je umešan u ubistvo Ivana S.

Kako piše Kurir na sahrani je preminuo i jedan od rođaka porodice Stojanović.

Evo šta o ovom događaju pišu drugi mediji.

https://www.novosti.rs/hronika/zlocin/1130879/biljaninoj-umrlici-ivanovo-ime-porodica-nesrecnog-muskarca-leskovca-organizuje-sahranu-toku-obdukcija-foto

https://www.kurir.rs/crna-hronika/3962713/jeziv-detalj-na-umrlici-biljane-koja-je-je-zabetonirala-muza-porodica-ubijenog-ivana-saznala-stravicnu-istinu-na-dan-sahrane-foto

https://www.blic.rs/vesti/hronika/tragedija-za-tragedijom-na-sahrani-biljane-koja-je-zabetonirala-muza-preminuo-njen/ptdsse2

Check Also

U ponedeljak bez struje jedna ulica u Vučju i 10-ak sela na krajnjem jugu gradske teritorije

Bez električne energije će, kako saopštava leskovačka Elektrodistribucija, u ponedeljak, 8. avgusta, od 8.00 i …

Оставите одговор