Početna / DRUŠTVO / Završni radovi na rekonstrukciji starog auto puta od Brestovca do Pečenjevca

Završni radovi na rekonstrukciji starog auto puta od Brestovca do Pečenjevca

Radovi na rehabilitaciji i rekonstrukciji starog auto puta, na deonici od Brestovac do Pečenjevca privode se kraju.

Završetkom radova na ovoj deonici dužine 5,8 kilometara biće omogućen lakši i bezbedniji saobraćaj na putu koji je, zbog putarina na auto-putu, izuzetno opterećen saobraćajem.

-Ovde smo bili pre mesec i po dana i tada su počeli izvođenje radova na relaciji Brestovac – Pečenjevce. Sutra će biti završena horizontalna signalizacija, bankine i za dan, dva biće potpuno stavljen u funkciju što nam je veoma bitno jer je Niš administrativni centar jugoistočne Srbije, i zbog toga što je, i bez naplate putarine, ova relacija je jedna od najfrekventnijih – rekao je gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović prilikom obilaska rekonstruisane deonice puta između Brestovca i Pečenjevca.

Ova investicija vredna je 65 miliona dinara.

-Završetkom radova na ovom delu puta povećana je bezbednost u saobraćaju što je i bio naš cilj, odnosno zahtev prema preduzeću „Putevi Srbije“. Ovde je zamenjen materijal na kolovozu, koji je bio u lošem stanju, urađeno je asfaltiranje, prvog, nosećeg sloja, zatim završnog sloja. Trenutno se privode kraju radovi na bankinama, naon bankina radiće se horiznontalna signalizacija – kazao je Novica Nikolić, direktor Kavnog preduzeća Urbanizam i izgradnja.

Pogledaj takodje

Sportskim klubovima i organizacijama isplaćena druga rata u iznosu od 12,32 miliona dinara

Danas je sportskim klubovima i organizacijama koji su pravo na finansiranje i sufinansiranje stekli putem …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *