Početna / GRADOVI / Leskovac / Dubočica najbolja u Skopju, Nina do još jednog apsolutnog rekorda

Dubočica najbolja u Skopju, Nina do još jednog apsolutnog rekorda

Proteklog vikenda, na bazenima SC „Boris Trajkovski“ u Skoplju,održan je tradicionalni medjunarodni plivački miting „13, Novembri“.

Ove godine nastupilo je oko 350 plivača iz 38 klubova iz Srbije, Bugarske, Albanije, Češke i zemlje domaćina, Makedonije. U ovakvoj konkurenciji, plivači „Dubočice“ su napravili pravi spektakl svojim nastupom i opravdano zauzeli ekipno prvo mesto. Rakordi su padali jedan za drugim iz trke u trku.

Najbolja srpska juniorka, Nina Stanisavljević je oborila tri rekorda, od kojih je i apsolutni rekord Srbije u disciplini 100 m mešovito, koji je još pre 10 godina postavila naša reprezentativka Marica Stražmešter. I Živanović Uroš je takodje bio fantastičan u svim disciplinama, oborivši pritom rekorde do 16 godina u 4 discipline. Veliki dopronos pobedi dali su i Pešić Bratislav, Pešić Marija, Obradović Iva i Ognjen, Stanisavljević Petar koji su takodje u Laskovac doneli pregršt medalja.

Od osvojene 51 medalje, čak 41 je bila zlatnog sjaja i po 5 srebrnih i bronzanih.Takodje, titule najboljih po kategorijama pripale su:Nina Stanisavljević – najbolja plivačica u apsolutoj i svojoj kategorijiUroš Živanović  – najbolji plivač u svojoj kategoriji,Pešić Bratislav  – najbolji u svojoj kategoriji iPešić Marija  – najbolja u svojoj kategoriji.

Ovo je bila odlična proba i dobar pokazatelj za prestojeća takmičenja koja nas očekuju .

Pogledaj takodje

U Leskovcu 1 novooboleli – zbog lične neodgovornosti 70 ljudi u samoizolaciji

Na današnjoj konferenciji za medije gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović, izneo je epidemiološke podatke za današnji …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *