Početna / GRADOVI / Leskovac / Završetak radova na asfaltiranju Radanske i ulice Sutjeska

Završetak radova na asfaltiranju Radanske i ulice Sutjeska

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović obišao je danas završne radove na asfaltiranju Radanske ulice i ulice Sutjeska.

Završetkom radova biće rešen više-decenijski problem stanovnika ovih, ali i susednih ulica koje su zbog neizgrađene kanalizacione mreže u ove dve velike ulice, bile često pod vodom koja se slivala sa Hisara,

-Danas smo ovde na zavšpetku radova na izuzetno važbim ulicama našeg grada, u dužini od 516 metara. Vrednost radova je 18,7 miliona dinara koliko je izdvojeno iz gradskog budžetak dok je Ministarstvo privrede izdvojilo 13,3 miliona dinara. Stanovni ovih ulica su se decenijama suočovalai sa poplavama i oucanjem cevi. Niko se do sada nije odvažio da se suoči sa ovim problemima. Nastojimo da ršeimo probleme kako bi svi građani kvalitetnije i bolje živeli. Stanovnici Hisara su sada dobili nove i savremene saobraćajnice – rekao je Goran Cvetanović.

Gradonačelnik je podsetio na ulaganja u putnu infrastrukturu ove godine.

-U poslednja dva meseca rekonstruiali smo i sanirali veliki broj ulica kako u gradu tako i u ostalim naseljennim mestima. Nabrojaću samo neke: ulica Knjeginje Ljubice, Vlajkova, ulaz u Grdelicu, ulica u Kopašnici, Turekovcu … Grads izdvaja značajna sredstva, a od 2013. godine uložili smo 540 miliona dinara odnosno skoro 5 miliona evra za moderne saobraćajnice – naglasio je Cvetanović.

U ove dve ulice izgrađena je nova kanalizaciona mree, sve kuće su povezane na vodovodnu mrežu i na kraju su asfaltirani ulica i trotoari.

Pogledaj takodje

Kako do dozvole za kretanje u vreme policijskog časa za negu nepokretnih i slabo pokretnih lica

Građani kojima je potrebna dozvola za kretanje u vreme policijskog časa, radi pružanja nege nepokretnih …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *