hotel bell

Završeni radovi u Voždovoj ulici u Leskovcu

Radovi na izgradnji saobraćajnice u produžetku Voždove ulice su završeni. Pored izgradnje saobraćajnice postavljene su vodovodna i kanalizaciona mreža, ali i ulično osvetljenje.

Voždova spojena je sada ulicom Kralja Petra Prvog, nakon investicije vredne 10 miliona dinara.

– Ovaj kraj je bio duži vremenski period devastiran, a i sami smo svesni da je cantar grada ogledalo svake opštine i svakog grada. Ovaj projekat smo realizovali pre svega da bismo spojili Voždovu ulicu sa ulicom Kralja Petra Prvog, uradili smo sve pripremne radnje a kao i na svim lokacijama prvo smo uradili vodvodnu mrežu, kanalizacionu mrežu, a zatim i pešačke staze i ulicu. Svuda gde radimo nove ulice postavljamo i novo led osvetljenje. Na tajn način omogućavamo i da Lidl napravi ovde jedno velelepno zdanje. Ovo je pčetak uredjenja ovog prostora, nakon toga sledi i ovaj prostor prema glavnoj ulici – rekao je na konferenciji za medije u Voždovoj ulici gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

O tehničkim detaljima projekta govorio je Milenko Milenković, direktor Direkcije za urbanizam i izgradnju.

– Sam kolovoz je širine 6 metara, ukupna regulacija je 12 metara. Mi smo uradili zamenu kompletne vodovodne instalacije, kanalizacione mreže i izgradili novo ulično osvetljenje. Za potrebe kompanije Lidl smo već formirali ulaz u budući objekat kako bismo u narednom periodu imali što manje intervencija – rekao je direktor Direkcije Milenko Milenković.

Check Also

Veliki dobitak Tyrant King Megaways – EVO kako vas MAGIČNO PUTOVANJE u daleku prošlost može dovesti do DOBITKA O KOJEM STE ODUVEK MAŠTALI!

Neobičan susret sa dinosaurusima doneo Vrščaninu blizu MILION DINARA! Internet i razvoj tehnologije su nam …

Оставите одговор