hotel bell

Za rekonstrukciju Centra za socijalni rad 44 miliona, radovi gotovi do juna

Radovi na rekonstrukciji zgrade Centra za socijalni rad počeli su 1. februara i prema ugovoru trebali bi da budu završeni u roku od 100 dana.

Za ove radove Grad je preko Kancelarije za javna ulaganja Vlade Republike Srbije obezbedio 44 miliona dinara.

-Rekonstrucija predviđa, energetsku sanaciju objekta, nesmetan pristup osobama sa invaliditetom samom objektu, jer će biti postavljene pokretne rampe spolja i unutra, izvršiće se kompletna rekonstrukcija elektro i vodovodnih instalacija. Nakon rekonstrukcije, biće instalirana, najmodernija računarska oprema, što će dovesti do efikasnog rada Ustanove, jer će se podaci koji su potrebni za donošenje odluke, obrađivati na brz, pouzdan i efikasan način. Ovakav način rada Ustanove, umnogome će uštedeti i vreme i novac korisnicima usluga Centra za socijalni rad – rekao je gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović.

U Centru za socijalni rad veruju da će u modernom objektu obezbediti bolju i kvalitetniju brigu o sugrađanima.

Veliki broj građana prisustvovao konferenciji za medije

-Ova sredstva obezbeđena su zahvaljujući angažovaju gradonačelnika Cvetanovića. Čitava ova rekonstrukcija se radi zbog korisnika usluga Centra za socijalni rad i verujem da ćemo u obnovljenom objektu sa modernom opremom krenuti sa radom početkom juna – kazao je direktor Centra za socijalni rad Predrag Momčilović.

Check Also

Leskovčanke se vratile u pobednički ritam: Maksimalno protiv kvalitetnog “Beograda“

U teškoj utakmici, “Leskovac 98“ slavio je sa 3:0, a najveća neizvesnost viđena je u …

Оставите одговор