Početna / GRADOVI / Leskovac / Savet za omladinu SNS pedstavio novi broj stranačkog Informatora

Savet za omladinu SNS pedstavio novi broj stranačkog Informatora

Aktivisti Saveta za omladinu Gradskog odbora Srpske napredne stranke Leksovac predstavili su danas sugrađanima novi broj stranačkog Informatora.

O sadržaju novog broja SNS Informatora govorila je Saša Jovanović koja je predstavila sadržaj i aktivnosti Srpske napredne stranke u prethodnom periodu.

-Podela ovog Informatora postala je tradicija na koju smo ponosni. Putem ovog Informatora možemo da se informišemo o ulaganjima i projektima koji su se dogodili u prethodnom periodu, kao i aktivnosti gradskih, opštinskih i mesnih odbora Srpske napredne stranke. Na prvim stranama možemo da čitamo poseti predsednika Ruske federacije i spektakulranom dočeku kome je prisustvovalo 150.000 ljudi. U Informatoru je i intervju sa Vladimirom Orlićem koji je pohvalio rad poslanika u Republičkom parlamentu i istakao da su se izborili za efikasan rad. U Informatoru je i autorski tekst predsednika Aleksandra Vučića koji se obratio građanima Srbije. On se osvrnuo i na rešavanje Kosovskog pitanja i istakao kako je važno sačuvati Srbije u ovoj pokrajini i da će Srbija biti bolja, srećnija i veća. U Informatoru su i događaji koji su obeležili Leskovac. Ministarka Zorana Mihajlović je sa gradonačelnikom Goranom Cvetanoviće otvorila rekonstruisanu ulicu u Grdelici i najavila nova ulaganja. Leskovac je posetio i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić koji je obišao novu halu Partizan. U Informatoru možemo pročitati i o otvorenim vratima kod gradonačelnika, akcijama learskih pregleda kao i subvencijama za poljoprivrednike – poručila je Saška Jovanović, diplomirani ekonomista, član Saveta za omladinu Gradskog odbora SNS u Leskovcu.

Pogledaj takodje

TRI BODA KAO OBAVEZA: Dubočica u subotu protiv Loznice za prvu pobedu u sezoni

Fudbaleri Dubočice u subotu na Gradskom stadionu u Leskovcu dočekuju ekipu Loznice u utakmici 6. …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *