Vučje dobilo moderni studentski hostel uz podršku EU fondova: Svoja vrata uskoro bi mogao otvoriti i za turiste

Zahvaljujući sredstvima Evropske unije, Vučje je dobilo studentski hostel, koji neće biti rezervisan samo za studente i učenike, već će biti otvoren i za sve ostale posetioce.

Ova nova turistička destinacija već je privukla pažnju, dok su prvi gosti u hostelu već stigli – učenici iz Makedonije.

Od ponedeljka, učenici iz Makedonije borave u hostelu, uživajući u raznim aktivnostima koje su im ponuđene. Od vožnje bicikala do avanturističkih vožnji kajaka do Barja, kao i kampovanja na Vlaini, učenici su imali priliku da istraže lepote prirode ovog područja. Ove aktivnosti su deo bogatog programa koji je osmišljen kako bi pružio nezaboravno iskustvo svim posetiocima.

Novoopremljeni hostel poseduje dve studentske sobe, svaka sa svojim kupatilom, zajednički prostor za druženje i moderno opremljenu kuhinju sa restoranom. Sa otvaranjem učeničke zadruge, hostel već aktivno radi, a očekuje se da uskoro primi i prve turiste.

Ova inicijativa predstavlja značajan korak ka unapređenju turističke ponude u Vučju, dok Evropska unija kontinuirano podržava razvoj lokalnih zajednica. Ovim hostelom se stvara nova mogućnost za razvoj turizma u regionu, pružajući posetiocima priliku da uživaju u prirodnim lepotama Vučja uz udoban smeštaj i raznovrsne aktivnosti.

Check Also

U petak i subotu isplata redovne i privremene novčane naknade za maj

Nacionalna služba za zapošljavanje obaveštava javnost da će preko Banke Poštanska štedionica isplatiti redovnu i …