Vrtić organizovao prolećnu vašarijadu

Predškolska ustanova „Milka Dimanić“ je organizovala juče Prolećnu vašarijadu. U ovu lepu tradicionalnu manifestaciju bila su uključena deca, vaspitači i roditelji. Na štandovima na keju bili su izloženi radovi dece nastali tokom redovnih aktivnosti u vrtiću, zajednički radovi dece i roditelja koji su nastali na radionicama i radovi koje su deca sa roditeljima pravila kod kuće.

Preko dve stotine mališana je sa svojim vaspitačima izložilo najrazličitije rukotvorine. Posetioci su mogli da kupe igračke, magnete, cveće, ukrase od papira, nakit od prirodnih materijala, ramove za slike, kućicu za ptice pa čak i kućne ljubimce. Doduše, dva mačeta nisu bila na prodaju već su ih vlasnici ponudili nekom mališanu koji bi lepo brinuo o njima.

Novac prikupljen od prodaje eksponata biće iskorišćen za opremanje zabavišnog prostora u Ladovici.

Cilj ove aktivnosti je bolje predstavljanje rada vrtića roditeljima i lokalnoj zajednici, uključenje roditelja u rad sa decom u ovoj ustanovi i što kvalitetnije provođenje slobodnog vremena dece.

Izvor: Kulturni centar Vlasotince

Check Also

Saopštenje kabineta gradonačelnika u vezi zarada u kompaniji Jura

Kabinet gradonačelnika Leskovca reagovao je danas saopštenjem na pojedine tvrdnje o kompaniji Jura. Saopštenje prenosimo …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *