Početna / DRUŠTVO / Studenti Visoke poslovne škole osvojili 17 medalja na kulinarskom kupu u Rumuniji

Studenti Visoke poslovne škole osvojili 17 medalja na kulinarskom kupu u Rumuniji

Studentima Visoke poslovne škole strukovnih studija Leskovac danas je rukovodstvo škole priredilo prijem povodom rezultata postignutih na međunarodnom takmičenju u Rumuniji..

Tim studenata studijskog programa Menadžment tehnologije hrane i gastronomije koji su činili Milica Đaković, Lazar Rakić, Miljan Kocić i Spasoje Kaličanin, pod mentorstvom prof. Conić Momčila, proglašen je za najbolji junior tim na takmičenju zemalja Jugoistočne Evrope, održanom u Brašovu, u Rumuniji.

Studenti VPSSLE osvojili su 9 zlatnih, 3 srebrne i 5 bronzanih medalja, a kao posebno priznanje ističemo da je tim Visoke poslovne škole primljen u asocijaciju EURO-TOQUES, sa sedištem u Parizu!

Na ovom prestižnom takmičenju gastronoma u Rumuniji učešće je uzelo preko 500 takmičara kako iz zemalja Jugoistočne Evrope, tako i iz Izraela, Palestine, Katara, Islanda, Rusije, Belorusije, Filipina…

Pored navedenih sjajnih rezultata tima ugledne leskovačke visokeškole, dobijeno je i veliko priznanje od asocijacije Slovačke „Aregala Slovakia, Cooks Without Borders, Euro-Toques“.

Pogledaj takodje

Zlato i srebro zasijalo u kotlićima Trgovinsko – ugostiteljske škole

U organizaciji Udruženja turističkih poslenika Niša, u ovom se gradu na jugu Srbije, već treća …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *