Home / EKONOMIJA / Vlasotince postalo centar zabave i provoda – „Pola“ Leskovca noću u vlasotinačkim restoranima i kafićima
hotel bell

Vlasotince postalo centar zabave i provoda – „Pola“ Leskovca noću u vlasotinačkim restoranima i kafićima

Narodna mudrost kaže da „dok jednom ne smrkne, drugome ne svane“.

Dok leskovački ugostitelji grcaju u problemima koje je izazvala epidemija Korona virusa, na dvadesetak minuta od njih potpuno drugačija situacija. Diskoteka, kafići i restorani puni, problema i epidemije kao da nema.

Dok u Leskovcu restorani i kafići rade do 21, a bašte do 23 časa, samo 15-ak kilometara dalje, u Vlasotincu život kao u drugoj dimenziji.

Obale „Vlasotinačkog mora“ su preko dana okupirali kupači, dobrim delom iz Leskovca.

Sa mrakom sledi i selidba noćnog života iz Leskovca u Vlasotince. Diskoteka, restorani i kafići su prepuni, a u satima iza ponoći do ranog jutra saobraćaj iz Vlasotinca prema Leskovcu je drastično uvećan.

Vlasotince je za kratko vreme preuzelo ulogu centra za provod i zabavu, posebno noću i u dane vikenda kada su ugostiteljski objekti u gradu na Vlasini prepuni, a već narednog vikenda se očekuje još veći broj posetilaca iz Leskovca i okoline.

Check Also

Veliki koncertom Zorice Brunclik završen Vinski bal, izabrane najlepše devojke i pesme na temu vina – Nagrade za najbolja vina u 4 kategorije

Proglašenjem najboljih vinara, izborom najlepših devojaka i pesama na temu vina i grožđa, vatrometom i …

Оставите одговор