Home / DOGAĐAJI / „Umetnici školi“ – Izložba umetničkih radova iz kolekcije OŠ „Josif Kostić“
hotel bell

„Umetnici školi“ – Izložba umetničkih radova iz kolekcije OŠ „Josif Kostić“

Narodna biblioteka „Radoje Domanović“ u Leskovcu, u saradnji sa OŠ „Josif Kostić“, priređuje u sredu 26. maja 2021. godine u 18.00 časova, u Čitaonici Biblioteke, otvaranje izložbe umetničkih radova iz kolekcije OŠ „Josif Kostić“ – „Umetnici školi“.

Na izložbi će se obratiti Vesna Ilić, direktor Biblioteke i Milan Tončić, direktor OŠ „Josif Kostić“, koji će ovom prilikom otvoriti izložbu.

Na izložbi će biti izložene slike, crteži i fotografije petnaest leskovačkih stvaralaca poput Dragoljuba Stankovića Čivija, Miodraga Milutinovića, Joškina Šiljana, Ivana Ranđelovića, Vlastimira Spirića, Nikole Vukića, Igora Stojanovića, Silvane Spasić, Anje Cakić, Davora Pešića, Vladimira Stefanovića Laleta, Dejana Ranđelovića, Dušana Milenkovića, Nebojše Stefanovića Zaneta i Srboljuba Ranđelovića.

Izložba će moći da se pogleda od 27. maja do 15. juna u portalima Biblioteke.

OŠ „Josif Kostić“ je januara meseca pokrenula akciju „Umetnici školi“ koja ima za cilj da se deca okruže umetničkim delima i inspirišu na kreativnost. U okviru ove akcije školi je svoja dela poklonilo ukupno petnaest umetnika.

Check Also

Vasilije, Jakov i Petar prve trojke u ovoj godini u Leskovcu

Vasilije, Jakov i Petar, uveselili su jučerašnji dan upošljenicima odeljenja Ginekologije, Opšte bolnice Leskovac. A …

Оставите одговор