U utorak bez struje jedno naselje i tri ulice u Leskovcu i jedno selo

Slide Background
Slide Background
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Elektrodistribucija Leskovac najavila je nastavak radova na elektro mreži i nova privremena isključenja potrošača.

“Ogranak Elektrodistribucija Leskovac izvodiće radove na rekonstrukciji distributivne elektroenergetske mreže radi unapređenja kvaliteta napajanja električnom energijom. Zbog toga će u utorak, 16.04.2024. u periodu od 08:00 do 15:00 časova bez električne energije biti korisnici u Stupnici i Leskovcu na sledećim lokacijama: Boška Marmira, Topličkog ustanka od br. 42 do br. 62 i Kralja Petra Prvog br. 54.

Ogranak Elektrodistribucija Leskovac izvodiće radove na redovnoj godišnjoj reviziji TS. Zbog toga će u utorak, 16.04.2024. u periodu od 09:00 do 14:00 časova bez električne energije biti korisnici u Ohridskom naselju u Leskovcu.

Elektrodistribucija Srbije d.o.o. Beograd kontinuirano radi na unapređenju pouzdanosti i stabilnosti snabdevanja električnom energijom. Najveći deo radova je organizovan bez isključenja krajnjih kupaca. Neke aktivnosti nije moguće sprovesti bez obustave napajanja, zbog obezbeđenja bezbednih uslova za rad naših zaposlenih. Korisnike molimo za razumevanje.

Tokom trajanja radova molimo korisnike da isključe svoje uređaje sa mreže i da ih ponovo uključe po obnavljanju snabdevanja električnom energijom. U slučaju loših vremenskih uslova, radovi će biti odloženi za drugi termin, o čemu će korisnici biti na vreme obavešteni.” – navodi se u saopštenju Elektrodistribucije Leskovac.

Check Also

Baždarnica JKP Vodovod Leskovac dobila novu opremu za ispitivanje vodomera

Gradonačelnik Leskovc dr Goran Cvetanović obišao je danas sa sardnicima pogon Baždarnice Javno komulanog preduzeća …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *