Početna / DRUŠTVO / U SUBOTU OTVARANJE ISTOČNOG KRAKA KORIDORA 10 – Auto put od Niša do Bugarske granice

U SUBOTU OTVARANJE ISTOČNOG KRAKA KORIDORA 10 – Auto put od Niša do Bugarske granice

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zorana Mihajlović, izjavila je gostujući u jutarnjem programu TV Prva, da će istočni krak Koridora 10 ka Bugarskoj biti pušten u saobraćaj 9. novembra.

„Od 9. novembra imaćemo kompletan auto-put do Bugarske, to je veoma važno za tranzitni saobraćaj kroz našu zemlju, ali i za nas, jer više nema magistralnog puta, sve je auto-put.

Mihajlovićeva je dodala da će se u narednim mesecima izvršiti analize u vezi sa gradnjom Koridora 10 kako nam se nikada više ne bi ponovile situacije sa ovog gradilišta.

„Izanaliziraćemo sve, da vidimo šta se dešavalo u poslednjih 20 godina na izgradnji ovog koridora i šta ne sme da nam se ponovo desi. Jer danas više nema početka radova niti uzimanja kredita ukoliko svi pripremni radovi nisu završeni – od dobre projektno-tehničke dokumentacije, obavljene eksproprijacije, do izdatih građevinskih dozvola“, rekla je ona.

Pogledaj takodje

U petak bez struje stanovnici Sinkovca

Obaveštavaju se korisnici distributivnog sistema da neće biti električne energije u petak, 05.06.2020. godine u vremenu …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *