Početna / DRUŠTVO / U Leskovcu otvoren „Youmart“ – Robna kuća za lepši život po nižoj ceni
Reklama

U Leskovcu otvoren „Youmart“ – Robna kuća za lepši život po nižoj ceni

Reklama

U Leskovcu je danas počela sa radom robna kuća „Youmart“, u kojoj će Leskovčani moći da pazare robu široke potrošnje, garderobu, obuću, aksesoare, elektronske priozvode, kancelarijski pribor kao i mnoge druge proizvode koji su neizostavni u našem svakodnevnom životu.

Kao snabdevač mnogih trgovinskih objekata, YOUMART kao brend prvi put ulazi u Srbiju 1998. godine i pridobija simpatije velikog broja potrošača.

2013. godine otvara se prvi YOUMART maloprodajni objekat koji posluje pod tim nazivom, a na veliko zadovoljstvo svojih potrošača ubrzo jedan za drugim otvaraju se i objekti u Paraćinu, Zaječaru, Boru, Novom Sadu… YOUMART danas ima 20 objekata širom Srbije i zapošljava više od 500 ljudi.

„Naš plan je da se u narednih deset godina proširimo i u ostale zemlje regiona, kao i da otvorimo 100-ti YOUMART objekat. A danas… nastojimo da svakom kupcu uz bogat asortiman u prijatnom okruženju omogućimo lepši život, po nižoj ceni. Trudimo se da svojim kupcima pružimo bolji kvalitet proizvoda i što kvalitetniju uslugu – navode iz PR službe ovog lanca marketa.

Robna kuća „Youmart“ se nalazi u ulici 28. marta bb, kod Capitol parka u Leskovcu.

(PROMO)

Pogledaj takodje

Svečanom liturgijom Sveta Petka obeležena u istoimenom hramu u Rudaru

Povodom današnjeg praznika Sveta Petke, Njegovo Preosveštenstvo episkop niški G. Arsenije služio je Svetu Liturgiju …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *