hotel bell

U KOALICIJI SA NARODOM: Petoro Leskovčana na listi Narodne stranke “Siguran izbor. Ozbiljni ljudi”

Gradski odbor Narodne stranke Leskovac oglasio se saopštenjem za javnost povodom predaje izborne lige stranle za parlamentarne izbore.

U saopštenju se, pored ostalog, kaže:

“Narodna stranka je jedina opoziciona stranka u Srbiji koja je potpuno samostalno, pošteno, bez ičije pomoći, sakupila preko 12.500 potpisa i RIK-u predala listu kandidata za poslanike na predstojećim parlamentarnim izborima zakazanim za 17. decembar. Na listi poštenih i ozbiljnih ljudi svoje mesto je zauzelo petoro Leskovčana. Narod je prepoznao doslednost u programu i delima Narodne stranke, jedine političke snage kod koje su stavovi jasni, nedvosmisleni i precizni. Kod nas nema jedne priče danas i za vreme kampanje, a potpuno drugačijeg stava nakon izbora. Mi smo ozbiljni, dosledni i časni ljudi. Mi držimo datu reč – navodi se u saopštenju Narodne stranke i dodaje – Iako izlazimo na decembarske izbore samostalno, Narodna stranka je u čvrstoj koaliciji sa narodom, sa slobodoumnim građanima koji poštuju i neguju tradicionalne vrednosti i teže da, pored ljudskih prava i sloboda, sačuvaju i odbrane nacionalni integritet i suverenitet Srbije.

Svako ko pokloni poverenje i da glas Narodnoj stranci siguran je da glasa:

  • ZA odbacivanje nemačko-francuskog sporazuma kojim se defakto priznaje nezavisnost Kosova i Metohije,
  • ZA zabranu kopanja litijuma i za spas i očuvanje naših voda, zemlje i vazduha,
  • ZA vraćanje nacionalne ekonomije iz kandži stranaca i njihovih poslušnika u aktuelnoj vlasti.

Glas za Narodnu stranku je siguran izbor, jer svi u Srbiji i Leskovcu zaslužuju kvalitetan i dostojanstven život, život dostojan čoveka.” – zaključuje se u saopštenju koje je potpisao Momir Pejatović, poverenik Narodne stranke za Leskovac.

Check Also

Pečenjevce već 19 godina u čast krompira održava Krompirijadu

Manifestacija posvećena krompiru – Krompirijada održana je danas po 19 put u Domu kulture Pečenjevce. …

Оставите одговор