Početna / DRUŠTVO / U Jablaničkom okrugu potvrđeno 9 slučajeva Korona virusa, prema podacima od juče u samoizolaciji 1.540 ljudi
Dionis Restoran

U Jablaničkom okrugu potvrđeno 9 slučajeva Korona virusa, prema podacima od juče u samoizolaciji 1.540 ljudi

U Leskovcu i Jablaničkom do sada je potvrđeno 9 slučajeva Korona virusa – objavljeno je na portalu Covid19.rs na kome se mogu naći zvanični podaci Ministarstva zdravlja.

Ovaj broj se nalazi na fotografiji, a u statičkim podacima se, na žalost, i dalje mogu naći samo podaci od juče.

Od ranije je poznato da je od prva 3 slučaja jedan oboleli bio iz Vlasotinca, a dva iz Leskovca. U toku jučerašnjeg dana ekipe hitne pomoći dovezle su na Infektivno odeljenje Opšte bolnice Leskovac barem još jednu osobu iz Vlasotinca, ali još uvek nema razdvojenih podataka za Leskovac i ostale opštine Jablaničkog okruga jer se u centralizovanom sistemu svi vode na Opštu bolnicu Leskovac gde se trenutno dovoze svi koji imaju simptome Korona virusa.

Prema podacima od 27. marta, u samoizolaciji se nalazilo 1.540 ljudi ali je tak broj sada sigurno znatno veći jer se broj potvrđenih slučajeva Korona virusa u međuvremenu povećao sa 4 na 9 zaraženih.

Pogledaj takodje

TRANSPARENTNOST SRBIJA: Leskovac peti u Srbiji i prvi na jugu po transparentnosti rada lokalne samouprave

Putem istraživanja „Indeks transparentnosti lokalnih samouprava LTI“ sprovedenom od strane organizacije Transparentnost Srbija, Leskovac je …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *