Home / DRUŠTVO / Koncerti će biti održavani na trgu, najavio Nebojša Kocić, na promociji “Roštiljijade“ u Beogradu
hotel bell

Koncerti će biti održavani na trgu, najavio Nebojša Kocić, na promociji “Roštiljijade“ u Beogradu

Poslednjih nekoliko godina, uoči najveće leskovačke privredno-turističke manifestacije, Turistička organizacija i partner “Melos estrada“ promovišu “Roštiljijadu“ u prestižnom prestoničkom hotelu “Crowne Plaza“

Na standardnoj press konferenciji su govorili zamenica gradonačelnika Lidija Dimitrijević i direktor TOL-a, Nebojša Kocić u ime domaćina, a Vesna Zmijanac, Goca Tržan i Kiki Lesendrić, kao predstavnici umetnika koji će od ponedeljka do subote zabavljati Leskovčane i njihove goste.

– Mi u Leskovcu, gradu koji se razvija velikom brzinom, težimo da osavremenimo i poboljšamo kvalitet života na svim poljima, ali se istovremeno zalažemo za očuvanje i utemeljenje tradicije. “Roštiljijada“ je jedna od najzapaženijih manifestacija u regionu. Svake godine, u svet pošaljemo najlepšu i najreprezentativniju sliku Leskovca, istakla je zamenica Dimitrijević.

Ona je dodala da kvalitet leskovačke kuhinje decenijama unazad prevazilazi granice Srbije, a naš grad je ponosni nosilac tri brenda. Zbog kvaliteta sadržaja i broja posetilaca, prošle godine je “Roštiljijada“ proglašena najboljom turističkom manifestacijom u Srbiji.

Govoreći o kulturno-zabavnom programu, direktor Turističke organizacije, Nebojša Kocić je naglasio da će, prvi put, u više od tri decenije, koncerti biti održavani na gradskom trgu, a novina je i to što će, osim takmičenja učenika ugostiteljskih škola, sva ostala nadmetanja biti organizovana na otvorenom, u dvorištu Šop Đokićeve kuće.

“Roštiljijada“ počinje u ponedeljak, ali će već od sutra, početi ozbiljne pripreme za najveći Svetski festival roštilja.

Check Also

Ukusi juga Vlasotince – Ove godine preko 20 izlagača iz tri okruga predstavilo svoje proizvode

Festival hrane i pića “Ukusi juga” proteklog vikenda je održan po 4. put, u Spomen …

Оставите одговор