Put prema Vučju, kompletiran do Velikog Trnjana: Prilazi njivama uređeni, most preko kanala se proširuje

Slide Background
Slide Background
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Trasa regionalnog puta Leskovac-Vučje, od Ohridskog naselja do Velikog Trnjana, u potpunosti je završena. Nastavlja se sa radovima na deonici ka Strojkovcu

Potpuno završen znači da je kolovoz asfaltiran sa dva sloja, potom obeležen horizontalnom saobraćajnom signalizacijom, bankine su posute tucanikom i šljunkom.

Zamerke žitelja sela duž puta, da im je, nakon rekonstrukcije puta onemogućeno da stignu do svojih njiva, očigledno su doprle do nadležnih, pa su sve veze sa poljskim putevima nasute do odgovarajuće visine, a potom asfaltirane.

Od Velikog Trnjana, gde smo danas zatekli ekipe putara, do Strojkovca je saobraćajnica dobila jedan sloj asfalta, ali će habajući biti postavljen izgleda, tek pošto i bankine budu uređene.

Uski mostić preko kanala Bučan će, sudeći po postavljenoj betonsko-gvozdenoj konstrukciji, biti proširen, jer se tu stvaraju gužve najveće gužve, jer se na njemu dva automobila ne mogu mimoići.

Iako rekonstruisana saobraćajnica prosto nameće želju da se doda gas, vozači se, bar prema današnjem zapažanju pridržavaju propisa.

Check Also

Preventivni pregledi u nedelju u Leskovcu: EKG, ultrazvuk abdomena, krvna slika, glikemija i kardiološki pregledi

Opšta bolnica Leskovca i Dom zdravlja Leskovac u nedelju organiziji besplatne preventivne preglede u okviru …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *