Home / DRUŠTVO / Tereni za mini golf za najmlađe kao dodatni sadržaj na Gradskom trgu tokom praznika
hotel bell

Tereni za mini golf za najmlađe kao dodatni sadržaj na Gradskom trgu tokom praznika

Na Gradskom trgu u Leskovcu danas su postavljeni montažni tereni za mini golf.

Ono što je najavljeno pre nekoliko nedelja, sada je najavljeno kao neka vrsta pilot projekta i testa o tome šta gražni misle o jednom ovakvom terenu.

Teren je pre svega namenjen mališanima, a ono što je izvesno je da će na Gradskom trgu biti minimum tokom predstojećih prazničnih dana.

Opremu neophodnu za ovaj teren Gradu je besplatno ustupio preduzetnik Nikola Stanisavljević, koji od oktobra posluje u Leskovcu posle povratka iz Švedske, vlasnik dečije igraonice i male kuglane u pkviru tržnog centra Sajam.

– Ideja i plan je bio da grad Leskovac u saradnji sa Centrom za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga izgradi teren za mini golf, ali za taj projekat nismo dobili podršku u okviru konkursa za projekta prekogranične saradnje EU. Sada smo na novom gradskom trgu postavili staze i ovom prilikom pozivam sve naše sugrađane, posebno one najmlađe, da praznike provedu baveći se sportom. Trg postaje centralno mesto okupljanja, pa ćemo u ponedeljak u saradnji sa Predškolskom ustanovom Vukica Mitrović i vrtićem Agnes organizovati Uskršnje radionice na kojima će mališani imati priliku da oslikavaju jaja, druže se sa animatorima, da se takmiče u nošenju jaja u kašikama. Pozivam sve roditelje, bake, deke da dovedu svoju decu na trg u ponedeljak u 12 časova da svi uživaju – rekao je gradonačelnik Leskovc Goran Cvetanović na konferenciji za medije na Gradskom trgu.

Check Also

Grad nastavlja sa uređenjem pečaških zona

Trotoari u ulici “Moše Pijade“ su završeni, a vlasotinački “Ab kop“, dobro je i na …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.