Svega par dana nakon neuspele aukcije, raspisan oglas za novu prodaju ”Graditelja”: Cena niža za 10 miliona

Slide Background
Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Prema izjavi zastupnika stečajnog upravnika, namera je da se prodaja imovine nekada vrlo uspešnog građevinskog preduzeća ubrza, pa je, samo par dana nakon neuspelog javnog nadmetanja (8. jula), zakazano novo, za 15. avgust.

Na spisku su nepokretnosti u Kragujevcu, Negotinu i Leskovcu, podeljene u tri celine, a početna cena svake je niža za po nekoliko miliona.

Prvu imovinsku celinu čine nepokretnosti u Kragujevcu: 4 zidana objekta, ukupne površine 180 kvadrata, na parceli površine 6.131 kvadratni metar, 4 montažna objekta, površine 807 kvadratnih metara, na parceli od 1.458 kvadrata i dva lokala od po 33 metra kvadratna, u naselju Sušica. Početna cena 15 miliona (16.8)

Celinu broj dva čini deo, tačnije IV sprat poslovne zgrade iza Robne kuće u Leskovcu, površine 492 kvadrata, za koju početna cena iznosi 13,5 miliona (17,9).

Nepokretnosti u Negotinu svrstane su u treću celinu. Radi se o delu poslovne zgrade, objektu bivše Slavija banke, površine 152,79 kvadrata i tri stana u izgradnji-dva dvosobna i jednom trosobnom u objektu Južni Kučaj. Početna cena ove celine je 13 miliona (17,6).

Javno nadmetanje zakazano je za 15. avgust, sa početkom u 10 sati, u prostorijama Privrednog suda u Leskovcu.

Check Also

Grad isplatio subvencije za boravak dece u privatnim vrtićima

Danas je iz budžeta grada iplaćena suma od 9.106.628 dinara za boravak dece u privatnim …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *