Home / DOGAĐAJI / Gradsko veće o finansijskim planovima mesnih zajednica i mladima
hotel bell

Gradsko veće o finansijskim planovima mesnih zajednica i mladima

Na današnjoj pedeset i sedmoj sednici Gradskog veća razmotreno je više tačaka dnevnog reda.

Prva od njih bila je davanje saglasnosti na izmene finasijskih planova mesnih zajednica za 2022., zatim o usvajanju Godišnjeg programa zaštite , uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta na teritoriji grada Leskovca.

Sledeće tačke bile su o mladima: Nagradno putovanje za najbolje učenike kao i omladinski projekti. O njima je govorio Kordinator Kancelarije za mlade, Aleksandar Stojanović.

„Ove godine pristiglo je 115 prijava. Komisija za podršku mladim talentima utvrdila je da 5 učenika ne ispunjavaju opšte uslove jer nemaju prebivalište na teritriji grada. Tako da je komisija odlučila da ove godine 110 učenika odu na nagradno putovanj – odnosno ekskurziju.Što se tiče omladinskih projekata ove godine je pristiglo 19 i oni će biti podržani iznosom od 1.811.992,49 dinara – kazao je Stojanović.

Gradski većnici su podržali i usvojili Predlog za obrazovanje komisije za sprovođenje postupka otuđenja starih i havarisanih vozila u javnoj svojini grada Leskovca.

Check Also

Treća rata poreza na imovinu dospeva 15. avgusta

Gradska uprava grada Leskovca-Odeljenje za finansije-Odsek lokalne poreske administracije obaveštava obveznike plaćanja javnih prihoda da: …

Оставите одговор